Redactia.ro
Home » Sport » Cristina Neagu a vorbit despre salariul său! „Merit fiecare euro”

Cristina Neagu a vorbit despre salariul său! „Merit fiecare euro”

Cristina Neagu, Cristina Neagu salariu. na'ionala României de handbal

Cristina Neagu, una dintre cele mai bune handbaliste din lume a acordat un interviu unuia dintre sponsorii săi. Sportiva a vorbit despre salariul pe care îl încasează, dar și despre lucrurile care o deranjează.

Cristina Neagu vrea să mai joace măcar un an la CSM București, chiar dacă nu este în cea mai bună formă în acest moment. Deși are 32 de ani, Neagu spune că are dureri la fiecare meci. A fost urmărită și de ghinion în ultima perioadă. După ce a avut COVID-19 s-a accidentat, iar recuperarea a fost destul de dificilă.

„Voi juca la CSM încă un an, apoi o să vedem. În funcție de cum mă simt, de rezultate… Toate lucrurile astea contează. Aş vrea să văd că avem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, o echipă care se bate pentru toate trofeele. Trebuie să ştii că mergi în direcţia bună”, a declarat Cristina Neagu, pentru BRD.

Ce salariu primește Cristina Neagu

S-a spus în repetate rânduri că handbalista ar câștiga aproximativ 17.500 de euro de la echipa sa de club. Neagu spune însă că este deranjată de toate zvonurile care apar și de faptul că oamenii comentează acest subiect.

„Ştiu că există această discuție, se vorbește despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde vin banii clubului. Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să știu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu știu de ce se vorbește doar de salariul meu. Și celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici”, a mai afirmat Cristina Neagu.

Sportiva s-ar putea retrage de la națională

Lucrurile nu au mers deloc bine pentru cea care a fost aleasă de patru ori cea mai bună handbalistă din lume. CSM București a fost eliminată din Liga Campionilor, iar echipa națională a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cristina Neagu ia acum în calcul retragerea, cel puțin pentru o perioadă de la echipa națională.

„Există această posibilitate să fac o pauză de la echipa națională. E oboseală fizică, am probleme fizice pe care nu pot să le neg. Există şi oboseală psihică, nu pot să o ascund. Știu că după o perioadă, când o să mă simt bine, o să-mi doresc să fiu la naţională, pentru că face parte din mine. E cel mai frumos sentiment să fiu la națională. Eu sunt dependentă de echipa națională, nu știu dacă naționala e dependentă de mine, îi las pe alții să spună”, a mai afirmat Cristina Neagu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: