Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Pucean, primele declarații după despărțirea de Bogdan de la Ploiești: ”Mă doare trădarea”

Cristina Pucean, primele declarații după despărțirea de Bogdan de la Ploiești: ”Mă doare trădarea”

Cristina Pucean, cunoscută în lumea artistică pentru talentul său deosebit ca dansatoare, a oferit recent detalii despre viața sa personală și despre planurile de viitor, într-un interviu emoționant. După încheierea relației cu Bogdan de la Ploiești, Cristina se îndreaptă acum spre noi orizonturi, având speranța de a-și găsi sufletul pereche și de a-și întemeia familia la care visează.

Relația dintre Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești a fost una dintre poveștile de dragoste urmărite cu interes de public și presa de divertisment. Însă, precum multe povesti de dragoste din lumina reflectoarelor, aceasta s-a încheiat, lăsând loc speculațiilor despre motivele care au dus la separarea celor doi.

Cristina Pucean, declarații după despărțirea de BDLP

În recentul interviu acordat, Cristina a abordat subiectul despărțirii, exprimându-și sentimentele cu privire la acest capitol închis din viața ei. Chiar dacă nu a intrat în detalii despre motivele separării, a subliniat că își dorește să meargă mai departe, punându-și speranțele în viitor.

„Cred că cel mai tare mă doare trădarea și minciuna. Asta pentru că eu dau totul pentru oamenii pe care îi iubesc.”, a declarat Cristina Pucean pentru Fanatik.

Pentru Cristina, viitorul înseamnă, în mare parte, construirea unei familii. „Voi fi împlinită pe deplin atunci când voi avea o familie”, a mărturisit ea, deschizându-și inima și vorbind despre dorința profundă de a împărtăși viața cu cineva special și de a-și crește proprii copii. Această dezvăluire vine într-un moment de reflecție personală pentru Cristina, care, după tumultul relației trecute, își reevaluează prioritățile și visurile de viitor.

Pierderea tatălui încă o afectează

Un alt aspect emoționant abordat în interviul acordat a fost pierderea tatălui său, un eveniment care a marcat-o profund pe Cristina. Relația specială pe care o avea cu tatăl său a lăsat un gol imens în viața ei, iar dansatoarea încă resimte durerea pierderii acestuia. „Nici acum nu m-am obișnuit cu gândul că el nu mai este”, a împărtășit Cristina, subliniind legătura puternică și afectuoasă care exista între ei.

Această pierdere și dorința de a avea o familie reflectă nevoia Cristinei de stabilitate emoțională și de a fi înconjurată de dragoste și sprijin. Viața de artist poate fi plină de strălucire și admirație din partea publicului, dar, în esență, dorințele personale ale Cristinei nu se deosebesc de ale oricărei persoane: căutarea fericirii, a dragostei adevărate și a unei familii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: