Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Pucean, replică dură pentru Bogdan de la Ploiești: „Tot ce mă leagă de tine vreau sa uit!” VIDEO

Cristina Pucean, replică dură pentru Bogdan de la Ploiești: „Tot ce mă leagă de tine vreau sa uit!” VIDEO

Cristina Pucean, replică dură pentru Bogdan de la Ploiești

Cristina Pucean, replică dură pentru Bogdan de la Ploiești pe rețelele sociale. Iată întreaga conversație!

Cristina Pucean, replică dură pentru Bogdan de la Ploiești

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au purtat o conversație cu scântei pe live, pe rețelele sociale, chiar de față cu fanii lor:

„Tot ce mă leagă de tine vreau sa uit! Am început să-mi revin ușor ușor”, îi spune Cristina Pucean fostului iubit.

„Ce vrei să demonstrezi?”, o întreabă Bogdan de la Ploiești.

„Că ești o jigo***! Eu te-am iubit și încă te iubesc mult! Vreau să vadă toată lumea cum ești tu!”, i-a replicat aceasta pe live.

„Hai să ne facem de râs”, îi spune cântărețul, apoi îi explică că are un video inopinat cu ea și că îl va posta pe Story.

Imediat după ce a anunțat că pune un videoclip, cântărețul a încărcat, de fapt, un clip muzical pe YouTube, dedicat femeii pe care o iubește. Aceasta apare alături de el. Astfel, intriga dintre ei s-a dovedit a fi un „marketing agresiv”.

Bogdan de la Ploiești:„ Cum suntem noi romanii, ne place intriga”

Bogdan de la Ploiești a recunoscut că întreaga scenă a fost un marketing „agresiv” și că singurul scop a fost de a le aduce românilor un zâmbet de față:

„Va multumim pentru toata sustinerea pe care ne-o acordați zilnic atat mie cat si Cristinei. Acest marketing agresiv din ultima perioada a avut un singur scop, de a va aduce un zambet pe buze in prag de sarbatori. Cum suntem noi romanii, ne place intriga. Deja cred ca sunteti destul de familiari cu proiectele mele, avand un stil unic, cand o piesa imi transmite o energie pozitiva simt nevoia sa șochez prin ceea ce fac. Sper ca nu am ofensat pe nimeni, va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi, momente frumoase in familie si pline de magie.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: