Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Rus a demonstrat ce înseamnă să ai o inimă de aur! Ce gest a făcut artista

Cristina Rus a demonstrat ce înseamnă să ai o inimă de aur! Ce gest a făcut artista

GALERIE FOTO (5) Cristina Rus a demonstrat ce înseamnă să ai o inimă de aur

Cristina Rus a făcut un gest incredibil! Cântăreața a fost surprinsă recent în timp ce se afla la o farmacie din Capitală, dar gestul ei a transformat-o într-o eroină a unui act caritabil. Artista a demonstrat ce înseamnă să ai o inimă de aur!

Cristina Rus a demonstrat ce înseamnă să ai o inimă de aur! Ce gest a făcut artista

Cristina Rus a demonstrat ce înseamnă să ai o inimă de aur! Artista a fost surprinsă recent de fotoreporterii Click! în timp ce se afla la o farmacie din Capitală. Aceasta a fost eroina unui act caritabil, momentul fiind imortalizat de reporteri. Cu toate că artista duce o viață lipsită de griji de când s-a căsătorit cu miliardarul Dragoș Bîlteanu. Se știe că artista are mașini scumpe și puternice, iar hainele de firmă nu-i lipsesc din garderobă, mai ales bijuteriile unice. Conform revistelor de specialitate, soțul Cristinei Rus, Dragoș Bîlteanu este fostul președinte al SIF Banat-Crișana și avea în 2014 o avere estimată la 90 milioane de euro.

Cristina Rus, în vârstă de 39 de ani s-a căsătorit cu Dragoș în 2009, și se pare că dragostea dintre ei este foarte puternică, dovadă fiind cei trei copiii pe care îi iau împreună. Astfel, artista a contrazis faptul că milionarii ar fi persoane zgârcite și arogante. Mai mult, Cristina Rus le-a oferit o lecție multor persoane care au o situație financiară solidă. Așteptând la farmacie, Cristina a zărit o femeie care cerșea și se plimba cu un copil în brațe, moment în care artista a decis să-i cumpere o cutie mare de lapte praf din farmacie. Ulterior, aceasta s-a întors în farmacie pentru a cumpăra cele necesare, iar la plecare Cristina a salutat-o pe femeie și i-a făcut cu mâna, iar cel mai emoționant moment a fost când cel mic din brațele femeii care cerșea a salutat-o în același mod.

Cristina Rus are trei copii cu Dragoș Bîlteanu

În urmă cu 20 de ani Cristina Rus făcea furori în timp ce activa în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică. Anii au trecut, iar fiecare și-a făcut o familie. Cristina Rus s-a căsătorit în 2009 cu afaceristul Dragoș Bîlteanu, astfel că s-a retras din lumina reflectoarelor. Dar, se pare că nu are dece să suspine după celebritate, pentru că artista nu duce lipsă de nimic alături de soțul ei, care o răsfață precum o prințesă. În 2010, Cristina Rus a adus pe lume primul său copil, Dragoș Junior, iar în 2014 artista a născut-o pe Cristina Maria.

La începutul acestui an, Cristina a născut cel de-al treilea copil, o fetiță sănătoasă. Înainte de a afla că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, Cristina făcea declarații uluitoare în cadrul unei emisiuni. „Am fost la mare. Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar eu mâncasem un pepene. Se mai întâmplă. Ne-ar bucura să avem vreo veste. De ce nu şi al treilea, dar deocamdată nu avem veşti. Dacă dă Dumnzeu, noi îl primim cu mare drag. Cel puţin cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine. Trebuie să recunosc că a fost o perioadă foarte frumoasă în viaţă mea, în lumina reflectoarelor, dar 10 sau 11 ani cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup educaţia copiilor”, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: