Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică are din nou probleme cu fiul ei. Artista a apelat de urgență la medic

Andreea Bănică are din nou probleme cu fiul ei. Artista a apelat de urgență la medic

Andreea Bănică are din nou probleme cu fiul ei

Andreea Bănică și-a anunțat fanii cu câteva zile în urmă că fiul său Noah suferă de enterocolită, fiind tratat de medic. De această dată, artista a declarat că urmează să ajungă din nou cu fiul său la medic după ce i-a apărut o problemă în jurul gurii. De când a devenit mamică, Andreea a avut câteva probleme cu cei doi copii, dar a reușit să treacă cu bine peste toate, demonstrând că este o mamă exemplu.

Andreea Bănică are din nou probleme cu fiul ei. Artista a apelat de urgență la medic

Andreea Bănică ne-a demonstrat de mai multe ori că este o mamă exemplu și se ocupă de copiii săi. În urmă cu câteva zile artista își anunța fanii pe rețelele de socializare că fiul său, Noah a fost diagnosticat cu enterocolită, fiind nevoită să apeleze la ajutor specializat. Acum, cel mic se pare că se confruntă cu o altă problemă de sănătate. Andreea a postat în mediul online că fiul său are o problemă în jurul gurii, lucru cu care se confruntă și Sofia, fiica acesteia. Andreea le-a mulțumit celor care i-au oferit sfaturi. „Vă mulțumesc pentru mesajele pe care mi le-ați trimis astăzi în care mă învățați ce tratamente să folosesc pentru problema lui Noah din jurul guriței. Nu are doar el problema aceasta, ci și Sofia face din când în când toamna sau primăvara”, a spus Andreea Bănică la InstaStory.

Andreea Bănică, probleme cu fiul său

Blondina le-a spus urmăritorilor săi că fiul său are o problemă la nivelul gurii, și bănuiește că aceasta a apărut de la faptul că acesta își mușcă des buzele. Dar pentru a fi sigură, artista a spus că va merge cu fiul său la un medic pediatru. „Probabil din cauza faptului că își mușcă mai mereu buzele. O să întreb și pediatrul când ne vom întâlni poimâine cu el. Am încercat să-l tratez cu o cremă antibiotic”, a continuat aceasta. Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut când artista avea 19 ani, iar de atunci au rămas împreună. Anul acesta, chiar de ziua ei, Andreea și Lucian au împlinit 12 ani de căsătorie.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: