Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi pe internet! Apelul făcut de soția lui Mădălin Ionescu: “Nu pot să vorbesc”

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi pe internet! Apelul făcut de soția lui Mădălin Ionescu: “Nu pot să vorbesc”

Cristina Șișcanu a izbucnit lacrimi în fața urmăritorilor de pe Instagram. Soția lui Mădălin Ionescu a făcut un apel către fanii ei.

Cristina Șișcanu este o fire extrem de sensibilă. Recent, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a făcut un apel în lacrimi pentru fanii săi. Este cazul unui băiețel bolnav. Vedeta își dorește să-l ajute pe micuț. Așa că le-a cerut ajutor tuturor celor care o urmăresc.

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi pe internet! Apelul făcut de soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, a vorbit pe pagina sa de Instagram despre un caz umanitar.

Este vorba de Mihăiță, un copil care are nevoie de ajutor pentru care de urmat un tratament extrem de costisitor. Cristina Șișcanu a povestit, emoționată până la lacrimi, că a ascultat-o pe mama micuțului bolnav. Iar vedeta a cerut ajutorul comunității sale pentru a-l salva pe copil.

„Am urmărit-o mai devreme pe mama lui Mihăiță care are nevoie de ajutor. Nu pot să vorbesc acum, o să las câteva imagini ca să înțelegeți ce problemă gravă are Mihăiță. Și că soluționarea acestei probleme stă în mâinile noastre și nu trebuie să facem un efort prea mare, un efort foarte mic, dar dacă fiecare dintre noi, cei care sunteți în comunitatea mea și nu numai, am reuși să facem acest gest, Mihăiță ar putea fi salvat și ar putea să aibă șansele unei vieți normale.” a povestit Cristina Șișcanu, în lacrimi, pe Instagram.

Soția lui Mădălin Ionescu, taxată din cauza măștii de protecție

Cristina Șișcanu a trecut și ea de curând prin lupta cu temutul Covid. Iar primul gând după ce a ieșit din izolare, soția lui Mădălin Ionescu a mers la un salon de înfrumusețare. Însă s-a ales cu foarte mulți nervi din cauza unei angajate.

Soția lui Mădălin Ionescu a explicat în mediul online că angajata s-a luat de ea în mod nedrept. Din spusele vedetei, femeia i-a spus să poarte masca de protecție, în condițiile în care servea o cafea.

” Deci, oameni buni ce mi s-a întâmplat acum, nu-mi vine să cred, deci tremur toată, sunt plină de nervi și simt o revoltă împotriva nedreptății și prostiei și lipsei de respect. Atunci când mergi la salon, în mod normal trebuie să pleci de acolo cu o stare de bine, pentru că mergi să te relaxezi. Să-ți faci niște proceduri din astea, fie mani, fie pedi… Mi-am făcut manichiura, da… Deci merg la un salon de vreo zece ani, dar nu în mod constant.

Este un salon aproape de casă și merg acolo… deși la început mergeam mereu, după aceaa, din cauza serviciilor care nu sunt tocmai cine știe ce, am oprit-o și am început să merg la alte saloane. Însă, câteodată mai merg și aici, pentru că, din comoditate, pentru că-i foarte aproape de unde stau.

Cristina Șișcanu: „Am fost efectiv bulversată”

” Am ajuns acolo, fata a început să-mi facă manichiura. O fată foarte drăguță pe care o știu de mai mult timp, mă întreabă dacă vreau o cafea și mă gândesc eu: da, hai să mai beau o cafea. Deși am mai băut una dimineață…  Îmi aduce fata o cafea, stăteam la mani, am început să beau din cafea. Vine o angajată de la recepție și zice: să vă puneți masca!(…).

Pe moment am fost efectiv bulversată, de ce? Beau cafea, voi mi-ați oferit o cafea. Și eu spun: păi beau o cafea. Și ea spune: Aa, beți cafea, atunci să vă puneți masca după ce terminați cafeaua. M-a luat așa prin surprindere și efectiv nu știam ce să fac, nu știam cu ce-am greșit…

M-am adunat puțin și am zis: Stai un pic, de ce să-mi spună ea sa-mi pun mască după ce-mi beau cafeaua, asta în condițiile in care am venit cu mască, am stat cu mască, am scos masca când am băut cafeaua, ca să nu mai spun că eu am avut virusul, dar asta nu mai contează, am respectat legea. (…)

M-a pus într-o situație extrem de proastă, erau și alte cliente pe acolo…urăsc nedreptatea. Fără să fi greșit, eu am fost pusă la zid. Nu puteau să stau fără să reacționez”,   a spus vedeta, foarte supărată, pe pagina ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: