Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, acuzată că l-a despărțit pe Mădălin Ionescu de soție. Adevărul despre începutul relației dintre ei

Cristina Șișcanu, acuzată că l-a despărțit pe Mădălin Ionescu de soție. Adevărul despre începutul relației dintre ei

Multă vreme s-a spus că Mădălin Ionescu a divorțat de soția sa, Mihaela Coșerariu, pentru Cristina Șișcanu. Aceasta din urmă, însă, a decis să spună adevărul despre începutul relației ei cu celebrul prezentator, dar și despre presupusul amantlâc.

Mădălin Ionescu și-a înșelat soția cu Cristina Șișcanu?

Acum formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, însă începutul relației lor este unul presărat de scandal. Dat fiind faptul că cei doi s-au cunoscut în timp ce prezentatorul era într-un alt mariaj, mulți au presupus că relația lor amoroasă ar fi început tot atunci. Pe atunci, Mădălin Ionescu era prezentatorul emisiunii „Acces Direct”, iar Cristina Șișcanu era reporter special și PR al emisiunii respective.

Și într-adevăr, recunoaște acum Cristina Șișcanu, prezentatorul i-a căzut cu tronc din prima, însă nu și-a dezvăluit nicicând adevăratele sentimente. „Pe Mădălin l-am cunoscut la Acces direct’. Eu eram reporter special și PR-ul emisiunii. M-a fascinat din prima clipă, dar nu am îndrăznit să mă gândesc altfel la el, decât ca la un admirabil profesionist. Avea o uluitoare capacitate de muncă și o creativitate ieșită din comun”, și-a amintit Cristina Șișcanu.

Când s-au cuplat cu adevărat

Deși exista o atracție față de el, Cristina Șișcanu nu a făcut niciun pas. „Mi-am reprimat orice atracție față de el până în clipa în care, după un an și ceva, el mi-a mărturisit ce simte față de mine. A fost un șoc. Rămăsese singur cu fata lui Ștefania. Toată redacția știa prin ce trece. Ne anunțase pe toți cu luni bune înainte, dar tot nu am îndrăznit să sper la mai mult. Relația cu el a fost o explozie, o descătușare din prima clipă. Prima piesă pe care mi-a dedicat-o a fost To the moon and back’, a celor de la Savage Garden și, credeți-mă, așa a fost!’, a declarat Cristina Șișcanu, în exclusivitate, pentru Fanatik.ro.

Acum cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună o fetiță, pe micuța Petra. Tot împreună îi cresc și pe ceilalți doi copii ai prezentatorului, proveniți din primul mariaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: