Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, atac dur la adresa fostei soții a lui Mădălin Ionescu. Ce a putut spune despre ea

Cristina Șișcanu, atac dur la adresa fostei soții a lui Mădălin Ionescu. Ce a putut spune despre ea

Cristina Șișcanu nu a stat departe de criticile de pe rețelele sociale care au vizat-o pe Delia după ce a declarat că nu-și dorește copii. Soția lui Mădălin Ionescu i-a luat apărarea cântăreței și a dat-o ca exemplu negativ pe fosta soție a lui Mădălin Ionescu care nu s-a implicat îndeajuns în viața copiilor ei. Iată cum a criticat-o pe Mihaela Coşerariu!

Cristina Șișcanu, atac dur la adresa fostei soții a lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a vorbit deschid despre criticile primite de Delia în mediul online, din partea celor care o judecă, deoarece nu-și dorește copii și le-a spus tuturor celor care au recurs la acest gest că mai grav este ca o mamă să nu fie implicată în viața copilului ei, asemeni Mihaelei Coşerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, care este total dezinteresată de starea de bine a micuților ei:

„ Eu am un copil născut de mine și doi nenăscuți de mine și, eu fiind în situația asta recunosc, mie îmi place să am casa plină, vorba aceea, îmi place să-mi construiesc viața având copiii în ea, dar și așa, nu contează, eu sunt eu, Delia e Delia și este perfect așa cum își dorește ea să trăiască și ar fi bine ca fiecare om să înțeleagă lucrul ăsta și să respecte pe celălalt și să nu intre cu bocancii în viața lui și tot timpul(…) De judecat ar fi mamele care dau naștere copiilor și nu se implică în îngrijirea lor, îi abandonează și chiar sunt violente cu ei.”,a spus Cristina Șișcanu, potrivit wowbiz.ro.

Aceasta nu este prima dată când actuala soție a prezentatorului TV o critică pe mama copiilor lui:

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, a povestit Cristina Șișcanu, în cadrul emisiunii sale online, „Cristina Șișcanu Show”

Delia: „Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi”

Delia a declarat că nu dorește să facă copii alături de partenerul ei de viață, deoarece pe Pământ sunt suficiente suflete și dorește să stea fără griji sau obligații:

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil”, a spus Delia pe rețelele de socializare.

@bubulet04 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original – Bubulet04

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: