Redactia.ro
Home » Monden » Delia, replică acidă pentru cei care îi critică alegerile: „Nu am spus oamenilor că nu e bine să faci copii. Am răspuns întrebării de ce nu faci” VIDEO

Delia, replică acidă pentru cei care îi critică alegerile: „Nu am spus oamenilor că nu e bine să faci copii. Am răspuns întrebării de ce nu faci” VIDEO

Delia a fost aspru criticată pe rețelele sociale după ce a susținut în repetate rânduri că nu-și dorește copii. Iată ce reacție a avut vedeta în urma criticilor primite!

Delia: „Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi”

Delia a declarat că nu dorește să facă copii alături de partenerul ei de viață, deoarece pe Pământ sunt suficiente suflete și dorește să stea fără griji sau obligații:

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil”, a spus Delia pe rețelele de socializare.

@bubulet04 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original – Bubulet04

Delia, replică acidă pentru cei care îi critică alegerile

Delia nu s-a sfiit să-și exprime părerea față de criticile din mediul online. Vedeta a subliniat faptul că  această temă este abordată de peste 20 de ani și că s-a săturat de curiozitatea oamenilor față de alegerea ei de a avea sau nu copii. Cântăreața a răspuns deseori la această întrebare și nu înțelege de ce răspunsul ei a devenit viral, abia acum. Totodată, Delia susține că a răspuns întrebării, deoarece este frumos să oferi un răspuns, însă consideră că nu era obligată și dorește să i se respecte decizia:

„Am senzația că m-am trezit în povestea slujitoarei. Nu înțeleg, îmi dă cu virgulă. Eu am mai vorbit despre asta, de 20 de ani tot vorbesc despre chestia asta. De când mi se pune această întrebare tot răspund. Mai mult sau mai puțin cam același răspuns. Bineînțeles, uneori ironic, alteori în glumă, pentru că m-am săturat să răspund la aceeași chestie. Și atunci mai pun puțină sare, puțin piper. Din punctul meu de vedere problema nu este că vreau eu să fac copil, problema este reacția. Asta este o problemă reală. Într-o lume sănătoasă la cap nu este o problemă să ți se pună întrebări personale, care țin de intimitatea ta, întrebări care nu se pun. Dar este o problemă să răspunzi. Doamne! Cum? Dacă mă întrebi nu aștepți să și răspund? Trecem peste faptul că nu-i normal să mă întrebi chestia asta, dar m-am obișnuit cu asta. Se întâmplă de 20 de ani sau chiar mai mult. Mă sperie treaba asta. Asta cred că e problema. Nu am dat lecții niciodată nimănui. Nu am spus oamenilor că nu e bine să faci copii. Am răspuns întrebării de ce nu faci. Pentru că nu vreau, simplu.

Filmulețul ăla este o captură dintr-un live de pe TikTok în care primeam această întrebare: dar de ce nu faci? dar de ce nu faci? Și am răspuns. Nu a fost o declarație, nu a fost o postare pe care am simțit nevoia să o fac. Era în timpul unui live în care vorbeam cu oamenii, pur și simplu. Oamenii au înregistrat treaba aia și au pus-o mai departe (…) Și-au dat cu părerea diverși oameni. Nu mă uimește. Fiecare e liber să spună orice, de ce să stau să lămuresc oamenii? Gândim diferit, avem emoții diferite, valori diferite. Ce nu am înțeles este de ce s-a viralizat asta. Am mai spus chestia asta de nenumărate ori. Fix același lucru. Poate e lipsă de subiecte. Nu știu. O fi o lipsă de ceva”, a spus Delia pe Instagram.

Vedeta a povestit că o internaută crede că face parte din masonerie și că acesta ar fi motivul pentru care nu face copii, părere care pe artistă a amuzat-o nespus de tare.  Totodată, Delia a repostat pe contul ei de Instagram o fotografie în care este susținută de Centrul Filia prin intermediul drepturilor femeii de a alege asupra propriului corp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: