Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, despre cea de-a doua sarcină: „Nu știu dacă facem față”

Cristina Șișcanu, despre cea de-a doua sarcină: „Nu știu dacă facem față”

GALERIE FOTO (8) Cristina Șișcanu, despre cea de-a doua sarcină

Cristina Șișcanu, despre cea de-a doua sarcină. Soția lui Mădălin Ionescu a vorbit despre probabilitatea de a mai da naștere celui de-al doilea copil. Vedeta le-a spus fanilor dacă și când va face asta.

Cristina Șișcanu, despre cea de-a doua sarcină: „Nu știu dacă facem față”

Cristina Șișcanu, despre cea de-a doua sarcină. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună de mulți ani, și au împreună o fetiță, Petra. Prezentatorul TV mai are doi copii din prima căsnicie, iar Cristina are o relație apropiată cu aceștia. Cristina nu se sfiește să dea detalii din viața lor și mereu păstrează legătura cu fanii din mediul online. Fosta jurnalista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a sta de vorbă cu internauții. Cristina Șișcanu a fost întrebatp dacă va mai face un copil,iar răspunsul ei i-a uimit pe toți.

Cei doi au demonstrat mereu că sunt familiști convinși pentru cei trei copii ai lor. Cristina a dezvăluit că ea și soțul ei s-au gândit de mai multe ori să mai aibă un copil, dar nu sunt siguri că se vor descurca. În concluzie, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își mai doresc un bebe. „O, da, ne dorim! Ne ia câteodată un avânt și ne propunem să facem copil și apoi ne mai oprim din acest avânt când suntem foarte, foarte ocupați și ne gândim că nu știu dacă facem față”, a spus Cristina Șișcanu la InstaStory.

Cristina Siscanu despre cel de-al doilea copil

Cristina Șișcanu, dezvăluiri emoționante despre familia sa

Cristina Șișcanu a participat la Bravo, ai stil! Celebrities, iar în timpul competiției a vorbit despre fiul soțului ei, Filip. După ce i s-a administrat un vaccin când era mic, viața acestuia s-a schimbat complet. Filip a fost diagnosticat cu hemipareză, această boală afectând limbajul și provoacă tulburări senzoriale și cognitive. „Noi avem o situaţie în familie foarte specială şi puţini oameni o au. Cei care o au îi înţeleg şi tocmai de aceea fiecare este foarte mic în acest Univers.Noi îl avem pe Filip care este un copil special. Nu mai eu ştiu ce înseamnă. Este un copil care nu poate să mănânce, nu poate să se îmbrace singur. În România nu există nimic pentru aceşti copii. El a devenit copilul meu când avea 6 ani şi a fost primul care mi-a spus: «mamă», nu Petra „, a povestit Cristina Șișcanu la Kanal D.

De asemenea, Mădălin Ionescu a povestit drama prin care trece fiul său. Din păcate, Filip nu se poate descurca fără ajutor, dar tatăl și sora lui sunt mereu alături de el. ‘Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… (…). Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă’, a declarat Mădălin Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: