Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, mesaj acid către cei ce trimit donații pentru refugiații din Ucraina doar “de ochii lumii”: “Nu vă e rușine, pe bune?”

Cristina Șișcanu, mesaj acid către cei ce trimit donații pentru refugiații din Ucraina doar “de ochii lumii”: “Nu vă e rușine, pe bune?”

Soția lui Mădălin Ionescu a avut o reacție nervoasă pe Internet, în fața tuturor urmăritorilor ei. Vedeta Tv le-a atras atenția tuturor celor ce își doresc să trimită donații pentru refugiații din Ucraina doar “de ochii lumii”.

Soția lui Mădălin Ionescu s-a arătat indignată de faptul că unii românii preferă să doneze mâncare și haine rupte sau folosite, în loc să ia legătura cu un ONG care să facă acest lucru într-un mod mult mai organizat.

Cristina Șișcanu: “Unii au donat haine rupte, pătate, biberoane folosite. Nu vă e rușine, pe bune?”

Cristina Șișcanu a transmis un mesaj acid pe rețelele de socializare, după ce a aflat că unii români au trimis ajutor refugiaților din Ucraine haine rupte, pătate, chiar și biberoane folosite.

„Oameni buni, terminați să mai donați mâncare refugiaților ucraineni! În primul rând, acea mâncare nu este verificată, nu știu, dar poate fi și stricată. Pot fi lucruri care se strică între timp. S-au aruncat nu știu câte. Am văzut că unii au donat haine rupte, pătate, biberoane folosite.

Nu vă e rușine, pe bune? Nu înțeleg această mentalitate prostească a românilor de a face lucrurile astea. În primul rând, ca să-i ajutați pe refugiați, donați organizațiilor umanitare neguvernamentale mari, serioase, care se ocupă cu așa ceva! Donați bani! Cât vrei, atât donezi, oricât de puțin. Dar dacă am face-o toți, se adună banii necesari celor care au nevoie.”, a declarat Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu: “Duci 3 sarmale ca să te simți că ai făcut un bine”

Cristina Șișcanu a avut cuvinte grele și la adresa celor ce merg la graniță cu câteva alimente pe care le au acasă, despre care spune că fac aceste gesturi doar pentru a spune că au ajurat și ei ucrainieni.

„Efectiv m-am săturat de mesajele astea, care vin din mințile înguste: ‘Vai, du-te cu sarsanaua acolo, cu mâncare caldă la frontieră!’ Pe bune, ăsta este ajutor?

Ajutorul se face în mod organizat în situațiile de față. Că te duci tu și duci 3 sarmale ca să te simți că ai făcut un bine, ăsta e egoism. Tu faci ca să zici și tu: ‘Uite, am fost și am ajutat un ucrainean, doi, trei.’ Lăsați prostiile astea!”, a mai îndemnat vedeta Tv, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: