Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar, atac dur la adresa actualei iubite a fostului soț. Artista a rupt definitiv legătura cu tatăl copiilor ei

Cristina Spătar, atac dur la adresa actualei iubite a fostului soț. Artista a rupt definitiv legătura cu tatăl copiilor ei

Cristina Spătar, atac dur la adresa actualei iubite a fostului soț.

Cristina Spătar, atac dur la adresa actualei iubite a fostului soț. Celebra artistă a divorțat de Alin Ionescu, împreună cu care are doi copii. Vedeta o acuză pe actuala iubită a afaceristului că a jignit-o de mai multe ori. Cristina Spătar nu mai păstrează legătura cu fostul soț.

Cristina Spătar, atac dur la adresa actualei iubite a fostului soț. Artista a rupt definitiv legătura cu tatăl copiilor ei

Cristina Spătar este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista a fost căsătorită timp de opt ani cu fostul afacerist, împreună cu care are doi copii. Relația lor s-a destrămat, iar în urmă cu șase ani, cei doi au divorțat. Recent, Cristina a vorbit pentru prima oară despre noua iubită a lui fostului soț. Cântăreața susține că femeia a jigit-o de mai multe ori. Deși au împreună doi copii, Cristina și Alin nu își mai vorbes deloc. Afaceristul este căsătorit in prezent cu Larisa, cea care i-a dăruit și un copil. Vedeta a declarat că actuala partenera a tatăl copiilor ei ar vorbi urât la adresa artistei și nu mai poate tolera acest lucru. „Nu a dat dovadă de fair-play, vorbește urât la adresa mea, și-a clădit o imagine pe spatele numelui meu și face asta în continuare. Poți să citești că nu mai pot să mai mănânc”, a fost răspunsul oferit de Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni.

Cristina Spătar a declarat că se află în plin proces cu fostul partener din cauza pensiei alimentare. Cei doi nu își mai vorbesc deloc în prezent și au decis să nu se mai intersecteze din niciun punct de vedere. „ Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta.Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată. Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile”, spunea Cristina Spătar.

Drama prin care trece Cristina Spătar

Se pare că fostul soț al artistei a refuzat să mai plăteasca pensia alimentară celor doi copii, Albert și Aida. Din acest motiv, cântăreașa a fost nevoită să își vândă din bijuterii pentru a le oferii micuților tot ce au nevoie.

”Mi se pare o idee bună să investești în bijuterii. M-au ajutat mult în pandemie când le-am vândut. M-au ajutat să depășesc această perioadă delicată. Divorțul a fost pe loc, la notar. Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată.Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile. Copiii au rămas la tatăl lor. Nu e normal să îi separ. Albert are 11 ani, Aida are 8 ani și jumătate. Vorbesc cu tatăl pe mobil. Nu mai avem ce vorbi. Nici cu soacra nu mai am relația aia bună, nu mai vorbim, eu m-am retras. Am o relație frumoasă și elegantă cu cumnații mei însă, fratele lui”, a povestit Cristina Spătar, la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: