Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar, despre plecarea definitivă din țară. Vedeta are probleme financiare „Pentru toată lumea este dificil”

Cristina Spătar, despre plecarea definitivă din țară. Vedeta are probleme financiare „Pentru toată lumea este dificil”

GALERIE FOTO (3)Cristina Spătar, despre plecarea definitivă din țară

Cristina Spătar, despre plecarea definitivă din țară. „Regina R&B” are de gând să plece din țară, având în vedere că situația ei financiară nu este tocmai bună. În ultimele zile s-a zvonit că artista pleacă definitiv din țară. Cristina Spătar a lămurit situația!

Cristina Spătar, despre plecarea definitivă din țară. Vedeta are probleme financiare „Pentru toată lumea este dificil”

Cristina Spătar, despre plecarea definitivă din țară. În vârstă de 49 de ani, Cristina Spătar se poate declara o femeie puternică. Artista a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu câțiva ani, când a divorțat de tatăl copiilor ei. Vedeta și-a crescut cei doi copii singură și a încercat să le ofere tot ce au nevoie. Cu toate astea, pandemia de coronavirus a determinat-o pe Cristina să ia o decizie radicală. În ultima perioadă s-a zvonit că artista va pleca definitiv din România, având probleme financiare. Recent, Cristina Spătar a vorbit despre acest lucru, lămurind situația. Vedeta a declarat că nu pleacă definitiv din țară, și a recunoscut că pandemia de coronavirus i-a produs o gaură în buget.„Probabil, dacă aș găsi vreun contract cu vreo casă de muzică gen Sony Music (râde), da, m-aș duce în Londra, dar altfel ce să fac acolo? Într-adevăr, am negociat pentru un eveniment de sărbători și aștept un feedback, dar e vorba de niște concerte, nu de o mutare definitivă”, a declarat Cristina Spătar pentru Cancan.ro.

De asemenea, vedeta este recunoscătoare pentru tot ce are, mărturisind că a știut cum să gestioneze situația. „Eu am fost inspirată și mi-am mai pus niște bani deoparte pentru că am copiii și trebuie să fiu chibzuită, dar asta nu înseamnă că sunt la pământ. Mulțumesc lui Dumnezeu, eu zic să sunt cerebrală și știu să gestionez situația, chiar dacă pentru toată lumea este dificil”, mai spune Cristina Spătar.

Artista a luat decizia de a intra din nou în studia, unde pregătește noi melodii pentru a onora evenimentele care nu au fost anulate. „Acum înregistrez o piesă pentru că sunt invitată la un festival de modă în Dubai și trebuie să mă duc cu ceva nou. În Londra e sora mea și merg din când în când la ea. Sora mea s-a mutat cu fetițele ei acolo”, încheie Cristina Spătar.

Cristina Spătar, despre divorțul de fostul soț

Când credea că viața i-a dăruit un bărbat înțelept și că doi rămâne toată viața împreună, Cristina Spătar s-a trezit, într-o bună zi, pe drumuri și fără soț. În urmă cu ceva timp, artista a vorbit despre perioadă dificilă prin care a trecut atunci când s-a separat de tatăl copiilor săi. ”A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie și am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul”, a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Cristina avea datorii și a rămas singură cu doi copii, în timp ce fostul soț s-a recăsătorit cu o altă femeie. Chiar și așa, artista a luptat pentru cei doi copiii ai săi și încearcă să le ofere o viață decentă.

Etichete: