Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar, copleșită de durere! Tatăl ei murit de cancer

Cristina Spătar, copleșită de durere! Tatăl ei murit de cancer

Cristina Spătar, in doliu! Tatal i-a murit

Cristina Spătar trece prin momente cumplite. Tatăl ei a murit de cancer la gât. Bărbatul avea de mai mult timp această problemă de sănătate și se pare că nu a mai putut duce lupta la bun sfârșit.

Cristina Spătar, copleșită de durere! Tatăl ei murit de cancer

Cristina Spătar a anunțat, sâmbătă, pe pagina de Facebook că tatăl său a încetat de viață. Artista a postat o imagine în care se afla lângă sicriul părintelui decedat. Cuprinsă de durere, a ținut să mulțumească celor care i-au fost alături în momentul dificil.

”Drum lin spre îngeri, tată….acolo o vei reintalni pe ea……🕊😥 Mulțumiri Parintelui Protopop @ioanbargaoanu pt sprijin 🙏🖤”, a scris artista în dreptul imaginii, în care ”ea” se referă la mama răpusă tot de cancer, în urmă cu mulți ani.

Foto: Facebook Cristina Spătar

Ambii părinți ai Crisinei Spătar, răpuși de cancer

Primul părinte care a decedat de cancer în familia cântăreței este mama ei. Cristina Spătar a fost martoră la momentul când mama sa a plecat din această lume.

„Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a declarat artistat, în cadrul unei emisiuni TV.

În cadrul aceleiași emisiuni, Cristina Spătar a spus că tatăl ei are cancer la gât și că acesta, după moartea mamei ei, a avut mai multe partenere care toate au fost răpuse de aceeași boală: cancerul. Cristina Spătar crede că este vorba despre un blestem.

„Tatăl meu a încercat mai multe relații, toate ar fi murit de cancer. Cred că e un blestem. Acum am aflat că și el are cancer la gât. Eu și sora mea vrem să-i fim alături. Există un Dumnezeu și el îmi dă putere, lecții. Fiecare are un Dumnezeu, o cruce de dus, eu o duc pe a mea, e mai grea”, spunea artista, anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: