Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Spătar s-a temut pentru viața ei. Ea a obținut ordin de protecție împotriva fostului soț

Cristina Spătar s-a temut pentru viața ei. Ea a obținut ordin de protecție împotriva fostului soț

Cristina Spătar s-a temut pentru viața ei. Ea a obținut ordin de protecție împotriva fostului soț

Instanța i-a interzis fostului soț al Cristinei Spătar să se apropie de ea și de copiii lor în următoarea lună, nici să o contacteze în vreun fel, după ce cântăreața a obținut un ordin de protecție împotriva lui. Iată de ce s-ar fi temut pentru viața ei.

Cristina Spătar s-a temut pentru viața ei. Ea a obținut ordin de protecție împotriva fostului soț

Cristina Spătar și soțul ei, Alin Ionescu, duc în continuare un „război”, chiar și la șase ani de la divorț.

De curând, instanța i-a interzis fostului soț al Cristinei Spătar să se apropie de aceasta și de copii, după ce cântăreața a cerut ordin de protecție împotriva lui. Inițial, judecătorii i-au dat o restricție pentru două luni, perioadă redusă apoi la 30 de zile, în urma apelului făcut de pârât. Recent, Alin Ionescu a solicitat și el, tot în instanță, reducerea pensiei alimentare pentru cei doi copii, a scris Playtech.ro.

Un ordin de protecție este dat de instanță în cazul unei agresiuni, în situația în care se consideră, în urma unei reclamații făcute la secția de poliție, că o anumită persoană poate reprezenta un pericol pentru viața reclamantului/reclamantei, arată sursa menționată mai sus.

Totodată, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 Bucureşti pentru a face verificări şi a întreprinde măsurile legale care se impun, cu privire la situaţia minorilor, menționează sursa.


Ce susține Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar: „Ea spune numai povești, eu o fac legal”

„Să spună ea care a fost motivul acelui ordin de restricție, nu comentez deciziile fostei mele soții. Sunt problemele ei, pe care vrea să le rezolve în maniera ei. Ea spune numai povești, eu o fac legal, ca să avem hârtii. Și pe baza acestora o să se decidă lucrurile”, a mărturisit Alin Ionescu.

Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar, a făcut declarații în exclusivitate pentru playtech.ro.

Am grijă de copii atât cât îmi permite ea. Te muți cu copiii într-o altă țară atâta timp cât ai avea posibilitățile să-i crești acolo. Altfel nu te poți duce.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: