Redactia.ro
Home » Monden » Crystal Harris și-a refăcut viața. Văduva lui Hugh Hefner iubește din nou

Crystal Harris și-a refăcut viața. Văduva lui Hugh Hefner iubește din nou

GALERIE FOTO (7) Crystal Harris și-a refăcut viața.

Crystal Harris și-a refăcut viața. Au trecut trei ani de la moartea celebrului fondator al revistei „Playboy”, iar soția sa, Crystal pare că a reușit să își refacă viața. Aceasta pare mai îndrăgostită ca niciodată. Blondina a fost surprinsă pe o plajă din Mexic, împreună cu noul său iubit, în vârstă de 32 de ani.

Crystal Harris și-a refăcut viața. Văduva lui Hugh Hefner iubește din nou

Crystal Harris și-a refăcut viața. Fondatorul revistei „Playboy” era căsătorit cu Crystal Harris în momentul în care a decedat. Cei doi au făcut nunta în cadrul unei ceremonii restrânse de Anul Nou, în 2012. Crystal și Hugh au fost împreună cinci ani, iar după moartea acestuia, modelul Playboy și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. În ultimii trei ani, Crystal și-a vindecat rănile călătorind, devenind nu doar blogger de călătorii, dar și o femeie îndrăgostită. Mai exact, văduva lui Hugh Hefner iubește un tânăr de 32 de ani, pe nume Nathan Levi. Acesta este inginer spația și pare că este extrem de îndrăgostit de blondina. Potrivit Mirror, Crystal, în vârstă de 34 de ani a trecut prin momente grele după moartea soțului ei, dar la trei ani de la moarte acestuia, frumoasa blondină și-a găsit din nou dragostea.

Aceasta a fost surprinsă în brațele noului său iubit, într-o vacanță în Mexic. Îmbrăcată într-un costum de baie într-o singură piesă, modelul Playboy a arătat extraordinar lângă iubitul ei. Cei doi păreau foarte fericiți împreună.

Hugh Hefner a murit în 2017

Fondatorul revistei Playboy, Hugh Hefner s-a stins din viață în 2017, la vârsta de 91 de ani. Acesta a lăsat în urmă un adevărat imperiu, și anume, o legendă a presei și publicația care a creat vedete și a distrus tabuuri. HUgh s-a născut pe 9 aprilie 1926 în Illinois, acesta realizând revista Playboy. Reamintim că aceasta a fost o rampă de lansare pentru o mulțime de vedete și apoi a urmat o declarație de război contra tabuuurillor și preconcepțiilor. Cu toate astea, revista are și o latură mai întunecată, a exploatării sexualității.

Hugh Hefner a murit în Playboy Mansion, lăsând-o singură pe soția sa, Crystal. În 1953 avea să apară revista Playboy, când Statele Unite ale Americii nu renunțau la preconcepții și stereotipuri. Hefner a publicat primul număr cu fotografii nud cu Marilyn Monroe, publicația fiind gândită pentru bărbați, dar combină imaginile nud cu articole și interviuri. Astfel, această afacere avea să-i creeeze lui Hugh un adevărat imperiu. În 1970, revista avea peste șapte milioane de cititori și inspirase mai multe reviste, în timp ce altele au încercat tangențial rețeta Playboy. Povestea în presă a lui Hugh începe în 1950, când lucra la Esquire drept copywriter. În 1952 a plecat, după ce i-a fost refuzată o mărire de salariu cu cinci dolari. În 1953 a luat un credit ipotecar, după a strâns 8.000 de dolari de la 45 de investitori și 1.000 de dolari de la mama lui și a lansat Playboy. Prima ediție a revistei, când Marilyn Monroe a apărut pe copertă, s-a vândut în peste 50.000 de exemplare. Revista apare în fiecare lună, iar ținta principală al revistei este reprezentat de bărbații tineri, activi, din mediul urban, cu studii.