Redactia.ro
Home » Sport » CSM București pierde o jucătoare de bază! Unde va juca Crina Pintea

CSM București pierde o jucătoare de bază! Unde va juca Crina Pintea

CSM București, SCM Rm. Vâlcea, handbal, Crina Pintea , Gyor,

Pivotul echipei CSM București, Crina Pintea, nu își va prelungi contractul cu echipa din capitala României. Handbalista a anunțat că va juca la campioana Ungariei

Crina Pintea a decis să părăsească România la finalul sezonului. Pivotul echipei CSM București a declarat că a ajuns deja la o înțelegere cu ETO Gyor. Crina Pintea va fi antrenată de Ambros Martin.

„Am amintiri frumoase de la Gyor, pentru că în jumătatea de an în care am mai evoluat acolo am câştigat totul cu fetele. Am câştigat Liga Campionilor cu echipa, acesta fiind cel mai mare succes din cariera mea până acum. Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună din vară, vreau să continui să câştig medalii”, a spus Crina Pintea, conform News.ro.

Handbalista a mai jucat la Gyor în 2019 și a câștigat Liga Campionilor în acel an.
Pentru sezonul următor, Adi Vasile va fi nevoit să-și aducă întăriri. Va rămâne fără pivoți, după ce în luna decembrie, Dragana Cvijic a anunțat că pleacă la Krim Ljubljana. Vor mai pleca Jelena Grubisici (se retrage) și Bianva Bazaliu. Cu Denisa Dedu, cu Carmen Martin și cu Elisabeth Omoregie se negociază deocamdată.

Primele transferuri făcute de bucureșteni

CSM București a anunțat primele două transferuri. Este vorba despre, Malin Larsen Aune și Emilie Hegh Arntzen, care au semnat contracte valabile pe doi ani. Arntzen este inter stânga, iar colega sa este extremă dreapta. Handbalistele au evoluat în ultimele 4 sezoane la campioana Norvegiei, Vipers Kristiansand. Anul trecut au câștigat titlul European cu Norvegia. Transferurile nu se opresc aici. Conducătorii clubului anunță vă vor mai sosi și alte jucătoare. Printer acestea sunt pivotul Ema Ramusovici (24 de ani) de la Buducnost Podgorica, Marie Davidsen (17 de ani), bielorusa Dziyana Ilina (25 de ani) și un portar.

SCM Rm. Vâlcea – CSM București, în optimile de finală ale Ligii Campionilor

Cele două echipe din România se vor întâlni în optimile Ligii Campionilor. Prima manșă va fi la Vâlcea, pe 6/7 martie, returul la București, pe 13/14 martie. Bucureștencele au terminat pe locul 3, grupa A, în timp ce SCM Rm. Vâlcea s-a clasat pe poziția a 6-a, în grupa B.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: