Redactia.ro
Home » Sport » CSM București umilită de Vipers Kristiansand! Ce se întâmplă cu Cristina Neagu

CSM București umilită de Vipers Kristiansand! Ce se întâmplă cu Cristina Neagu

Cristina Neagu, Jocurile Olimpice de la Tokyo, Cristina Neagu acuzații

”Tigroaicele” au pierdut meciul cu Vipers Kristiansand, 22-29, în grupele Champions League. Româncele pierduseră și în tur cu 25-30.

Campioana Norvegiei a defilat în meciul cu CSM București. Vipers Kristiansand a deschis scorul, Cristina Neagu a redus din handicap, iar portarul româncelor, Grubisic, a avut 4 parade senzaționale salvându-și echipa. Norvegiencele au continuat să domine, iar la pauză scorul a fost 14-9.

„Ele nu au făcut alte combinații decât cele pe care le știam deja, însă n-am putut să ne apărăm. Per total, cu siguranță că Vipers a fost mai bună. Aș prefera de 1000 de ori să nu marchez niciun gol, dar echipa să câștige. Este o perioadă foarte încărcată, a fost o săptămână foarte grea. În continuare avem multe meciuri, urmează o perioadă grea, trebuie să ridicăm capul, nu avem ce face”, a spus Cristina Neagu.

Și în partea a doua meciul s-a desfășurat cam la fel. Neagu a fost cea mai bună jucătoare de pe teren cu 10 goluri, dar acest lucru nu a contat până în final. Knedlikova a făcut cea mai mare diferență de scor, 19-10. CSM București a cedat cu scorul de 22-29.

CSM București avea nevoie de victorie

Pentru a ajunge direct în sferturi, CSM București avea nevoie de o victorie. Acum româncele sunt nevoite să joace în optimi. CSM rămâne cu 10 puncte în timp ce adversarele au adunat 11. După meci, Cristina Neagu a vorbit despre viitorul ei la echipa din București.

„Eu am contract cu CSM București până în 2022, sigur că trebuie să vedem ce se întâmplă cu această echipă. Nu m-am gândit la alte lucruri decât să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Sunt concentrată 100% pe teren. Eu cred că fiecare încearcă să-și facă datoria cât poate atunci când vine meciul. Există unele probleme, dar nu vreau să vorbesc despre asta, noi la CSM București vorbim mai puțin despre probleme și mai mult despre ce putem facem. Astăzi n-am reușit să ne facem jocul, efectiv ele au jucat mai bine decât noi „, a mai spus Neagu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: