Redactia.ro
Home » Sport » CSM București – Rostov Don 23-23! Româncele, egalate în ultimul minut

CSM București – Rostov Don 23-23! Româncele, egalate în ultimul minut

CSM București, Cristina Neagu

CSM București – Rostov Don 23-23, în grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Finalul întâlnirii a fost unul extraordinar, româncele au condus, dar au fost egalate în ultimul minut.

Româncele au fost conduse în prima repriză cu 5-3, au reușit să revină și să facă 6-5. Rusoaicele au revenit rapid și s-au distanțat la trei goluri. CSM a egalat în mai multe rânduri, dar la pauză, Rostov Don a intrat în avantaj, 14-13 la vestiare. În partea a doua, portarul Grubisici a făcut minuni în poartă. În minutul 39, bucureștencele au preluat coducerea, dar nu pentru mult timp. În ultimele minute Lekici a înscris, iar CSM conducea 23-22. Rusoaicele s-au mobilizat rapid și au egalat în ultimele secunde.

”Am luptat pănâ în ultima secundă. Asta e cel mai important, să jucăm împreună, să ne bucurăm împreună și să ne luptăm pentru fiecare minge. Apărarea a mers cel mai bine, pe faza de atac suferim puțin, dar o să o rezolvăm. Trebuie să o luăm pas cu pas, nu trebuie să spunem că jucăm în finală”, a declarat Crina Pintea, la Digi Sport.

Cristina Neagu și Nora Mork au lipsit

Două dintre jucătoarele de bază ale CSM-ului, Cristina Neagu și Nora Mork nu au jucat în această seară. Cea mai bună marcatoare a româncelor a fost Lekic cu 8 goluri. Pe 19 octombrie, CSM o întâlnește pe MKS Lublin acasă, pentru ca pe 3 noiembrie să joace în deplasare. Urmează Team Esbjerg și Rostov în deplasare.

„A fost un meci echilibrat, un meci în care a trebuit să știm să suferim, să gestionăm bine momentele-cheie și, când a trebuit, anumite jucătoare au ieșit la rampă și au demonstrat. Spiritul pe care îl vedeți, coeziunea sunt cele mai importante lucruri „, a spus antrenorul Adrian Vasile.

În acest moment în Grupa B, CSM și Rostov Don au trei puncte. Urmează Esbjerg și MKS Lublin cu 0 puncte. MSK Perla Lublin o va înfrunta sâmbătă pe Esbjerg. Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale.

Citește: Simona Halep a spus „DA”! Toni Iuruc i-a dat inelul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: