Redactia.ro
Home » Știri » Cu câți bani o plătesc Andra și Cătălin Măruța pe bona filipineză a copiilor. Aceasta lucrează pentru ei de 10 ani

Cu câți bani o plătesc Andra și Cătălin Măruța pe bona filipineză a copiilor. Aceasta lucrează pentru ei de 10 ani

GALERIE FOTO (3) Cu câți bani o plătesc Andra și Cătălin Măruța pe bona filipineză a copiilor. Aceasta lucrează pentru ei de 10 ani

Bona filipineză angajată de Andra și Cătălin Măruță pentru a-i ajuta cu copii i-a un salariu bunicel! Cei doi o plătesc bine pe femeia care s-a ocupat 10 ani de cei mici. 

Cu câți bani o plătesc Andra și Cătălin Măruța pe bona filipineză a copiilor

Andra și Cătălin Măruță nu își cresc singuri cei doi copii, asta pentru că nu au timp suficient să stea acasă, având o mulțime de proiecte. Astfel că, cei doi au angajat încă de la nașterea lui David o bonă filipineză care să-i ajute în creșterea lui. După puțin timp, David a primit o surioară, astfel că, acum, bona din Filipine se ocupă de ambii copii.

Zilele trecute, Andra a filmat-o pe bonă în timp ce aceasta îi învăța pe Eva și David să facă sushi. În filmarea respectivă, Rona apare dându-le indicații copiilor pentru a face preparatul special.  „Strângi și rulezi”, îi spune bona lui David. Acesta nu știe limba română, așa că Eva și David vorbesc cu Rona în engleză.

Cătălin și Andra Măruță au introdus în familia lor o bonă filipineză de mai bine de 10 ani. Cuplul a îndrăgit-o din prima, motiv pentru care au și învățat-o să vorbească limba română. În anul 2014, Cătălin Măruță îi plătea filipinezei un salariu de o mie de euro pe lună. De atunci, desigur, alăturându-se și micuța Eva, prețul este posibil să fi crescut.

”Am aceeasi bona, de cinci ani in casa, e filipineza si face deja parte din familia noasta. L-a ingrijit prima data pe David. Acum este bona pentru amandoi, dar se ocupa mai mult de Eva acum. Numai cand baietelului meu ii este foarte dor de ea si ii zice “hai stai si cu mine putin”, atunci eu raman cu fata si sta ea cu fiul meu”, a dezvaluit Andra, în anul 2016.

 

Atunci când sunt departe de casă, când filmează pentru emisiunile de televizune pe care le pregătesc, au şedinţe foto sau merg în concerte şi turnee, Cătălin, în vârstă de 43 de ani și Andra Măruţă, în vârstă de 34, au acasă un ajutor de nădejde, pe care se pot baza oricând. Deși a învățat limba română, bona a vorbi cu David în primii ani doar în limba engleză.

”Bona filipineză face deja parte din familie şi este mai mereu prezentă alături de soţii Măruţă. Se înţelege bine cu David şi, de multe ori când ies în parc, se joacă împreună”, a povestit un apropiat al familiei Măruță în urmă cu mai mulți ani.

David Măruță le calcă pe urme părinților

David Măruță le calcă tot mai mult pe urme celebrilor săi părinți! Se pare că băiatul cântăreței Andra și a lui Cătălin Măruță face pași uriași spre o carieră de prezentator, mai ales că deja are propria emisiune la radio!

La doar 10 ani, David Măruță s-a lansat deja într-o carieră de prezentator! Și chiar se pricepe, doar moștenește hazul și carisma părinților săi Andra și Cătălin Măruță, cei pe care îi știm de ani buni ca parte a unor proiecte mari de emisiuni. Fiul vedetelor face parte acum dintr-un proiect, lansat în data de 6 mai, de postul radio Itsy Bitsy, dedicat copiilor și părinților.

Este vorba de un proiect împreună cu Asociația ADFABER, care se axează pe schimbarea socială cu ajutorul tehnologiei. Emisiunea prezentată de David Măruță se numește „Eroii Internetului” și este distribuită pe post în fiecare zi. David nu face emisiunea de unul singur, ci are alături și o colegă pe nume Carina Dăneţiu. Cei doi povestec la radio lucrurile interesante despre partea bună a Internetului, așadar temele discutate în emisiune sunt extrem de diverse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: