Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce avere va rămâne Raluca Pastramă după divorțul de Pepe. Cei doi au de împărțit bunuri de milioane de euro

Cu ce avere va rămâne Raluca Pastramă după divorțul de Pepe. Cei doi au de împărțit bunuri de milioane de euro

Ce a făcut Raluca Pastramă după ce a cerut ordin de restricție

Apele sunt tot mai tulburi în procesul de divorț al lui Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi trebuie să împartă bunuri în valoare de milioane de euro. Raluca, însă, nu va trebui să își facă griji la cum se va descurca după ruperea mariajului. Ea va avea cu ce să își crească fetițele, dar și pe ea cu ce să se întrețină.

Cu ce bunuri va rămâne Raluca Pastramă după divorțul de Pepe

Faptul că Raluca Pastramă și Pepe vor divorța nu mai este de mult timp un secret. Tot mai multe informații ies la iveală după anunțul ruperii căsniciei, care a venit în mod neașteptat. Foștii partneri de viață au acumulat o avere colosală de-a lungul relației lor, pe care acum, în plin proces de divorț, trebuie să decidă cum o vor împărți.

Pepe și Raluca au de împărțit bunuri imobiliare în valoare de 1.500.000 de euro, iar Raluca nu trebuie să își facă griji cu privire la ce îi va rămâne în urma divorțului. Aceasta, în timpul mariajului și-a deschis chiar în casa părintească din Colentina, o grădiniță cu numele celor două fetițe ale ei cu Pepe. Raluca s-a ocupat în totalitate de această afacere.

Cu ce se poate ocupa Raluca după divorțul de Pepe

Dacă grădinița nu va mai fi o afacere prosperă, Raluca poate oricând să-și deschidă un birou de notariat. Asta pentru că ea a absolvit Facultatea de Drept, cât timp Pepe mergea la concerte. Mai mult, cu 6 ani în urmă, Raluca s-a înscris la un concurs de admitere în stagiatură organizat de Camera Notarilor Publici București, funcție pe care a obținut-o doi ani mai târziu, informează spynews.ro.

Iar asta nu este singura diplomă a Ralucăi. Soția lui Pepe are și diplomă de make-up artist și chiar și-a deschis un salon de înfrumusețare.

Pepe și Raluca, partaj de 1.500.000 de euro

Conform surselor Cancan.ro, cei doi (încă) soți trebuie să se decidă asupra unor mobile și imobile în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro: casa din zona Pipera, unde cei doi au format o familie. Peste 400.000 de euro ar valora întreaga locuință. Casa din Colentina în care Raluca Pastramă a înființat grădinița este evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei. Acesta este evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Cu toate acestea, există zvonuri potrivit cărora Pepe ar fi fost obligat de tatăl socru, înainte de căsătorie să semneze un contract în care nu ar avea pretenție la bunurile fetei sale, Raluca, în contextul unui divorț.

Pepe, înșelat de Raluca?

Se zvonește că infidelitatea Ralucăi ar fi unul dintre motivele divorțului. Potrivit unui document obținut de spynews, Pepe ar fi declarat instanței că ar fi vorba despre un bărbat din Poiana Brașov care le-ar fi destrămat căsnicia.

”Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat daca ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene”, se arată în declarația acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: