Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri fără perdea! Oana Zăvoranu le-a dat note la pat foștilor iubiți. Ce calificative au primit Pepe și Cove

Dezvăluiri fără perdea! Oana Zăvoranu le-a dat note la pat foștilor iubiți. Ce calificative au primit Pepe și Cove

Oana Zăvoranu, despre despărțirea dintre Pepe și Raluca

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele care spune lucrurilor pe nume. În ultima vreme, este tot mai critică față de nume cunoscute din showbiz-ul autohton. Nimeni pare că nu scapă de vorbele sale acide. De curând, a dezvăluit cât de pricepuți în ale amorului au fost partenerii ei de viață: Pepe și…Cove.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre Pepe și Cove

Oana Zăvoranu este tot mai deschisă în ultima vreme. Mai exact, atunci când vine vorba de criticat vedete din showbiz-ul autohton. Cuvintele sale acide ajung la urechile tututor și nimeni pare că nu scapă de gura ei. De curând, Querida a dat din casă. Ea a dezvăluit cum au fost la pat Pepe și Cove.

Oana și Pepe au avut o relație frumoasă, dar care nu a ținut prea mult. Oana a oferit detalii picante din dormitorul ei și al fostului soț. Potrivit spuselor sale, Pepe nu stă bine deloc la capitolul …amor. Oana a precizat că Pepe se simțea extenuat după maximum zece minute.

„Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun”, a dezvăluit Oana Zăvoranu.

 Cove a trecut prin patul Oanei Zăvoranu

Dacă mulți dintre noi știam că Oana Zăvoranu a avut o relație cu Pepe, ei bine aflați că și îndrăgitul prezentator de la PROTV, Cove a făcut parte din viața ei. Cei doi au trăit o poveste tumultoasă de iubire pe timpul când Cove era asistent la emisiunea ”Surprize, Surprize” a Andreei Marin, de la TVR. În privința amorului, Oana nu a oferit prea multe detalii despre Gabriel Coveșeanu pe numele real.

”Cove nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa” a spus bruneta.

Într-un interviu din 2017, la emisiunea ”Vorbește Lumea”, acolo unde Cove este prezentator, Oana Zăvoranu a oferit mai multe detalii din relația lor. Querida a povestit că l-a bătut, la un moment dat, deoarece a crezut că era cu altă femeie în apartamentul unde cei doi locuiau.

„Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu. Mai știi când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene! (…) Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum. Să știi că l-am urmărit și mă bucur din tot sufletul că am văzut că e fericit, că are niște copii frumoși, că i-a venit mintea la cap; mi-a venit și mie. Am cel mai frumos bărbat, mai scump și mai iubitor și sunt îndrăgostită până peste urechi”, a spus Oana  Zăvoranu la Pro tv.

În ceea ce privește divorțul dintre Pepe și Raluca, Oana crede că este vorba despre un scenariu, iar de Crăciun vom asista la o împăcare.

”E fomiță mare, vine Craciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele, Mon Cher… da’ lasă că de Craciun la ‘insistentele’ fanilor 😂😂😂….’miraculos’ or sa se ‘împace ’😂😂😂 … chill… 😉😉😉 … astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar ‘soțu’ trebuia să învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atâța ani… stai jos, nota 4 😂😂😂”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: