Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce probleme de sănătate se confruntă Robert Niță după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Robert Niță după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Robert Niță după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Robert Niță după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022. Fostul Faimos a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre problemele de sănătate cu care se confruntă după ce a participat la Survivor România 2022. Fodtul fotbalist a trecut prin momente cumplite în Republica Dominicană.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Robert Niță după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022

Robert Niță a participat la Survivor România 2022, iar în urmă cu câteva zile a fost eliminat. Fostul fotbalist a vrut să stea cât mai mult în competiție și să dea tot ce poate, dar nu a reușit. Robert Niță a fost cel de-al patrulea membru al echipei Faimoșilor care a părăsit Survivor România, după doar trei săptămâni. Robert nu a fost eliminat din motive medicale, dar era la un pas să se întâmple asta, după ce s-a lovit pe traseu. Ajuns în țară, Robert Niță a mărturisit că a fost nevoit să treacă peste momente dificile din cauza hemoroizilor.

”Încă mă dor toate. Să vedeți în ce hal sunt bronzat. Am probleme mari în zona lombară și mai mari în zona cervicală. După câteva zile de la accidentare și niște fisuri în anale, în termeni populari hemoroizi. De asta apăream pe perne la filmări. Nu e nicio rușine să spun asta. Până la urmă e medicină. Stăteam în barcă și câte patruzeci de minute, de-ți rupea ficații. Vă imaginați ce am trăit eu, și cu hemoroizi. (…)Încetase cu ceva timp în urmă să mai fie o competiție sportivă pentru mine, pentru că mă durea jumătate de corp. Poate asta a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a-mi ține gura, de a nu fi recalcitrant și a nu le face observații colegilor mei, fiind într-o stare proastă de sănătate. Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat, mult mai scurt decât îmi propusesem”, a spus fostul fotbalist într-un clip pe contul său de Youtube.

Robert Niță, despre eliminarea de la Survivor România 2022

În consiliul de luni seara de la Survivor România 2022, Robert Niță, Radu Itu și Tj Miles au fost concurenții care au fost propuși spre eliminare. Ulterior, Robert Niță a fost cel eliminat din concurs, având cele mai puține voturi de la telespectatori. Fostul fotbalist nu a putut intra prea mult pe traseu din cauza unei probleme de sănătate.

”Asa cum am spus si mai devreme, lăsand la o parte discuțiile care au fost, încetase să mai fie pentru mine o competiție sportivă, pentru că mă durea jumătăte de corp, dar asta a fost și o modalitate de a-mi testa limitele, am tras învățămintele din tot ce s-a întamplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor și sper ca lucrurile să se regleze în cadrul echipei și să găsească liniștea necesară pentru a fi mai competitori și câștigători”, a transmis Robert Niță înainte de a părăsi competiția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: