Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se confruntă Nicole Cherry în sarcină. Vedeta a dezvăluit totul pe Internet

Cu ce se confruntă Nicole Cherry în sarcină. Vedeta a dezvăluit totul pe Internet

GALERIE FOTO (4) Cu ce se confruntă Nicole Cherry în sarcină.

Cu ce se confruntă Nicole Cherry în sarcină. Artista mai are câteva săptămâni până va aduce pe lume primul ei copil. Aflată deja în al treilea trimestru de sarcină, Nicole Cherry le-a spus fanilor din mediul online că se confruntă cu o problemă.

Cu ce se confruntă Nicole Cherry în sarcină. Vedeta a dezvăluit totul pe Internet

Cu ce se confruntă Nicole Cherry în sarcină. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în urmă cu câteva luni anunța că este însărcinată cu primul ei copil. Nicole Cherry trăieștea cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista se află deja în al treilea trimestru de sarcină și abia așteaptă să-și cunoască fiica. Recent, aceasta le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor din mediul online, mărturisindu-le că se confruntă cu o problemă.

Nicole le-a spus internauților că are probleme cu somnul și adoarme foarte greu, iar câteodată se trezește în timpul nopții și nu mai poate adormi la loc. Totodată, Nicole a spus că este conștientă de faptul că mult timp de acum înainte va avea probleme cu somnul. „Am niște cearcăne de toată frumusetea pentru că nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu și dacă mă trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu și… s-a dus somnul ăla frumos și lin pe care îl aveam înainte și cred că pentru mult timp de acum încolo.”, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram.

Nicole Cherry le-a spus fanilor că nu își va afișa bebelușul în mediul online. Spre dezamăgirea multora, Nicole a declarat că nu-i place ideea să o afișeze pe Anastasia chiar din prima zi de viață, motiv pentru care va aștepta ca fiica ei să mai crească. ”Simt că e mai bine să crească puțin. Nu îmi place ideea să o afișez încă din prima zi de viață”, a scris artista pe Instagram.

Ce relație are Nicole Cherry cu socrii săi

Nicole Cherry va fi cea mai tânără viitoare mămică din showbiz. La 22 de ani, artista va aduce pe lume primul său copil. Chiar dacă este tinerică, vedeta se simte pregătită să își strângă fiica în brațe. În urmă cu ceva timp, Nicole a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul ei, dar și cu socrii ei. Florin Popa și Nicole Cherry vor deveni părinți în curând, iar Anastasia le va schimba întreaga viața.

Referitor la relația artistei cu părinții iubitului ei, aceasta a spus că se înțeleg foarte bine. Nicole are o relație bună și plină de armonie nu doar cu părinții ei, cât și cu cei ai iubitului ei. După ce a aflat că este însărcinată, socrii săi o vizitează mai des. În luna decembrie, Nicole Cherry va aduce pe lume o fetiță, iar bunicii abia așteaptă să o cunoască. Vedeta a spus că nu are de gând să angajeze o bonă, ci se bazează pe cele două bunicuțe, care abia așteaptă să își ia rolul în serios. Vedeta a primit multe cadouri de la prieteni pentru micuța ei. „Primește deja foarte multe și ne descurcăm cu ce avem momentan. Bineînțeles că ultimele pregătiri o să fie cele mai importante și atunci vom vedea exact ce mai are nevoie bebelușa”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: