Redactia.ro
Home » Știri » Nicole Cherry nu are plănuri de căsătorie, deși este însărcinată! Care este motivul pentru care artista nu își dorește acest lucru

Nicole Cherry nu are plănuri de căsătorie, deși este însărcinată! Care este motivul pentru care artista nu își dorește acest lucru

GALERIE FOTO (2) Nicole Cherry nu are plănuri de căsătorie, deși este însărcinată! Care este motivul pentru care artista nu își dorește acest lucru

Nicole Cherry nu are planuri de căsătorie, deși este însărcinată în șase luni. Artista a explicat și motivul pentru care nu își dorește să facă acest pas. 

Nicole Cherry nu are plănuri de căsătorie, deși este însărcinată! Care este motivul pentru care artista nu își dorește acest lucru

Nicole Cherry are o relația cu bărbatul pe care chiar tatăl ei i l-a prezentat. Artista este însărcinată în şase luni, dar cu toate acestea nu are planuri de căsătorie. Acum, cântăreața a explicat și care este motivul pentru care nu își dorește acest lucru.

”Amândoi ne-am dorit să fim părinţi. Nu suntem căsătoriţi, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununia, dar nu acum. Eu îmi doresc să revin la forma mea iniţială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu ţin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. E frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a spus Nicole Cherry la Antena Stars.

Însărcinată în şase luni, Nicole Cherry a reuşit să se îngraşe doar şase kilograme în această perioadă, semn că duce un stil de viaţă sănătos.

”Am luat şase kilograme în momentul de faţă. Nu am de ce să ascund. Mă simt foarte bine. Nu am simţit aceste 6 kilograme. Mă bucur că ea creşte şi se dezvoltă foarte bine. Sperăm că şi ultimele 3 luni să fie la fel de bine şi să le ţinem sub control”, a mărturisit solista.

Ce nume a ales Nicole Cherry pentru fiica sa

Nicole Cherry așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume al primului ei copil. Vedeta este foarte emoținată și mereu își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Ea a declarat că acest copil a fost unul programat si foarte dorit. Nicole Cherry a vorbit și despre numele ales pentru fetița ce se va nașteîn această toamnă. Artista a dezvăluit că încă nu s-a decis asupra unui nume deoarece acum testează mai multe variante, numind-o pe ea mică „gălușcă” sau Natalia sau Maria.

„Îi spun în toate felurile momentan și sunt în perioada în care îi zic și Gălușcă, și Natalia, Maria, ca să văd cum îmi place s-o strig. E un copil extrem de dorit, un copil programat dacă-ți vine să crezi, pentru că eu am zis că o să am un copil Săgetător sau Leu. Mi-au plăcut întotdeauna Săgetătorii ca mine”, a declarat Nicole Cherry.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: