Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry a vorbit despre momentele neplăcute din viața ei. Vedeta a fost pusă la zid de mulți oameni. Care este motivul

Nicole Cherry a vorbit despre momentele neplăcute din viața ei. Vedeta a fost pusă la zid de mulți oameni. Care este motivul

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Curând va deveni mămică de fetiță și radiază de fericire. Cu toate că mereu a apărut public zâmbitoare și plină de viață, artista a avut momente când a fost pusă la zis de oameni din cauza naționalității sale.

”Am simțit discriminarea când nici măcar nu se știa că sunt țigancă

Nicole Cherry a fost invitată în cadrul unui podcast și a vorbit despre momentele în care a fost judecată de oameni. Ea a devenit virală cu melodia „Memories” care a ajuns rapid și pe plan internațional. Mulți au crezut că este de origine jamaicană, iar când s-a aflat că este româncă, multe guri rele au criticat-o. Au fost și unele momente în care a fost pusă la zid din cauza etniei. Nu mulți știu că mama artistei este de etnie romă, iar a noastră Nicole este pe jumătate „țigancă”, după cum spune tatăl ei. Acesta a fost încă un motiv pentru care cântăreața a trecut prin clipe mai puțin plăcute.

După ce am devenit cunoscută, am simțit discriminarea când nici măcar nu se știa că sunt țigancă. În momentul în care am devenit cunoscută, oamenii nu știau că sunt româncă și am avut parte de un val de comentarii extrem de frumoase despre cât de bine cânt în engleză, accentul meu jamaican, că sunt franțuzoaică, că sunt din Jamaica, că sunt mulatră. În momentul în care au aflat că sunt româncă a început hate-ul, că nu mai am accent potrivit, că mă screm când cânt, tot felul de lucruri. Dacă noi nu ne apreciem oamenii și talentele… Adica te-ai bucurat de un om, ai fost fascinat de melodie, de fata aia, și când ai aflat că e româncă nu ți-a mai plăcut, înseamnă că ai ceva cu țara ta. N-are cum să îți placă ceva și apoi să nu îți mai placă atunci când afli că e din România.„, a povestit Nicole Cherry.

Nicole Cherry a povestit că nu doar ea, ci și familia ei au fost puși în situații delicate prin  prisma întrebărilor legate de etnie. Ea a  povestit că tatăl ei a încercat să stopeze aceste întrebări în cadrul unui interviu.

Atunci când s-a aflat că sunt țigancă, eram încontinuu întrebată și pe mine mă deranja pentru că nu mai era o simplă întrebare, devenise un pic obraznic subiectul și deviase în anumite zone în care mie nu îmi plăcea și nici familiei. Și tata a simțit lucrul ăsta și a fost sunat de o revistă de mondenități și l-au întrebat „Fata dumneavoastră este țigancă” și el a zis „Doamnă, ce aș putea sa zic eu? Dacă zice că e țigancă, mă supăr eu, că eu sunt român. Dacă zice că e româncă, se supără mă-sa că e țigancă. Acum luați-o cum vreți”. Și a închis telefonul și de atunci nu a mai sunat nimeni. Eu dacă aș renega vreodată că sunt țigancă, e ca și cum mi-as renega propria mamă, de la care am învățat cele mai multe. Așa cum m-a crescut ea, eu sunt de fiecare dată lăudată, că sunt matură, că am o mentalitate frumoasă, că vorbesc frumos.„, a mai adăugat artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: