Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Divorțul de artist a schimbat-o complet!

Cu ce se ocupă acum Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Divorțul de artist a schimbat-o complet!

GALERIE FOTO (4) Cu ce se ocupă acum Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea

Cu ce se ocupă acum Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. După 23 de ani de căsnicie, Larisa și Alin Oprea au divorțat. Fostul solist al trupei Talisman a decis să plece de acasă și să își refacă viața alături de noua sa parteneră Medana Medaria. La mai bine de un an de la divorț, Larisa a făcut schimbări majore privind stilul său de viață. Cum arată acum fosta soție a artistului?

Cu ce se ocupă acum Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Divorțul de artist a schimbat-o complet!

Cu ce se ocupă acum Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Spre surprinderea tuturor, Alin Oprea și Larisa, femeia alături de care a fost căsătorit 23 de ani, au divorțat în vara anului 2020.Deși au doi copii împreună, Alin și Larisa au decis să meargă pe drumuri separate. Unul dintre motivele despărțirii ar fi fost distanța, Larisa locuind de mulți ani în Londra, alături de copiii săi, Melissa și Adrian. Se spune că femeile când divorțează fac schimbări majore în viața sa, inclusiv în ceea ce privește fizicul lor. Ei bine, în cazul Larisei putem spune că aceste cuvinte i se potrivesc.

La mai bine de un an de la despărțirea de Alin Oprea, bruneta a făcut schimbări radicale privind stilul său de viață. Conform postările din mediul online, Larisa merge de foarte multe ori la sală, lăudându-se cu un trup de invidiat la vârsta de 45 de ani. Bruneta se antrenează aproape zilnic, ținându-i la curent pe urmăritorii săi cu transformarea sa. Fosta soție a lui Alin Oprea a urmat Liceul cu Program Sportiv ,,Iolanda Balaș Sőtér” din Buzău, iar în prezent este antrenor personal. Astfel se explică pasiunea pe care o are pentru sport.

Larisa Oprea

Larisa Oprea, declarații tranșante după divorțul de Alin Oprea

În luna februarie, Larisa și Alin Oprea s-au întâlnit în sala de judecată. Bruneta a făcut mai multe declarații despre situația în care se afla cu tatăl copiilor ei. După aproape un an de scandal, Larisa și Alin continuă să se lupte în instanță, iar bruneta nu vrea să renunțe la numele Oprea și tocmai din această cauză divorțul nu a avut loc pe cale amiabilă la notar. Când a ajuns la tribunal, artistul a declarat că nu mai comunică deloc cu cei doi copii. De cealaltă parte, Larisa a declarat că fiica ei a avut nevoie de ajutorul unui psiholog. „Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găsește motive pentru care să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi‘, a declarat Larisa, la ieșirea din Tribunal.

Larisa Oprea i-a mulțumit fostului soț pentru că i-a dăruit cei doi copii, dar șansele de împăcare între ei nu mai există. Aceasta a declarat că ar putea apela și ea la psiholog, fiind extrem de afectată de cele întâmplate. „Este foarte clar că nu mai avem cum să conviețuim împreună. Eu îi mulțumesc pentru cei 23 de ani de căsătorie, îi mulțumesc pentru acești copii, ei sunt minunile mele. Eu pentru ei trăiesc. Și-a înregistrat propriul copil, a pus telefonul pe masă, cică să îi arate ceva, dar de fapt îl înregistra, nu a avut discuții normale cu copii. Denisa merge la psiholog, și probabil o să merg și eu’, a mai adăugat Larisa Oprea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: