Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Zmărăndescu. Luptătorul MMA a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali

Cu ce se ocupă acum Zmărăndescu. Luptătorul MMA a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali

GALERIE FOTO (8) Zmărăndescu intră la Survivor All Stars 2024? Detaliul care l-a dat de gol

Cu ce se ocupă acum Zmărăndescu. Ani la rând a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali, dar în urmă cu 10 ani a luat decizia de a se retrage din funcție. În prezent, luptătorul MMA are o viață împlinită, cel puțin pe plan personal. Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară. Cu ce se ocupă acum fostul bodyguard?

Cu ce se ocupă acum Zmărăndescu. Luptătorul MMA a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali

Cu ce se ocupă acum Zmărăndescu. În urmă cu câțiva ani, era unul dintre cele mai controversate personaje din preajma afaceristului Gigi Becali, dar acum, viața lui Cătălin Zmărăndescu s-a schimbat total. După ce a renunțat la funcția sa în urma unui scandal cu Becali, Zmărăndescu s-a retras din viața publică. Multă lume nu a știut cu ce se ocupă acum luptătorul MMA. Ei bine, Zmărăndescu și-a schimbat viața după ce s-a mutat la țară, împreună cu familia sa.

Zmarandescu si Becali

Acesta a luptat în Anglia la gale MMA, dar după un timp a decis să se întoarcă în România și să se mute la țară pentru a duce o viață liniștită. Zmărăndescu și-a construit o fermă și crește păsări pentru carne și pentru ouă.„Cand am terminat casa, am vazut un spatiu gol în spatele casei…e cam gol si deja faceam planuri cu sotia, sa punem pomi fructiferi. Dar am zis si ca-mi fac ceva pentru mine. Ce îți faci? m-a intrebat! Îmi iau niste găinușe, un cocos, curcani, rațe. Anul trecut, cu pandemia asta, am ajuns pe la 300, frate. A zis Luiza: Auzi, te pun sa dormi cu gainile, nu cu mine, ca stai mai mult cu ele. Le dau de mâncare, am grija de ele. Adun și ouăle, atunci când nu le aduna Matilda, că ea pune doua pe jos, unul in cos. Nu voi renunta, e o pasiune, mă liniștește, plus că manânc sănătos”, a spus luptătorul la emisiunea AS.ro Live.

Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară

Dacă pe plan profesional o duce bine, luptătorul MMA se poate declara împlinit și pe plan personal. Acesta are o familie minunată, iar anul trecut a devenit tată pentru a patra oară. Fostul bodyguard al lui Becali este căsătorit cu Luiza, care i-a dăruit doi copii. Luptătorul mai are doi copii din prima căsătorie, pe Alexandra și Mihai, iar din actuala relația are o fetiță de doi ani și un băiețel sănătos. În vârstă de 48 de ani, Cătălin Zmărăndescu este foarte fericit că are o familie atât de numeroasă. Anul trecut și-a anunțat fanii din mediul online că va deveni tată pentru a patra oară, poveestindu-le urmăritorilor săi că fiica sa, Matilda a fost extrem de bucuroasă de venirea pe lume a frățiorului ei.

Cătălin Zmărăndescu s-a certat cu patronul FCSB în 2009, în urma scandalului mașinii furate a latifundiarului din Pipera. După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, acesta a intrat în emisiunea Ferma, difuzată pe Pro Tv, unde a reușit să îi cucerească pe telespectatori. De asemenea, acesta a reușit să aplaneze multe conflicte dintre concurenți, făcând față cu brio provocărilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: