Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Cătălin Zmărăndescu, după ce fiul lui, Mihai, l-a acuzat că nu se mai interesează de el și sora lui

Reacția lui Cătălin Zmărăndescu, după ce fiul lui, Mihai, l-a acuzat că nu se mai interesează de el și sora lui

Cătălin Zmărăndescu reacționează după ce Mihai, fiul său din prima căsătorie, i-a adus acuzații grele. Mai exact, faptul că nu se mai interesează de el și sora sa, Alexandra.

Reacția lui Cătălin Zmărăndescu, după ce fiul lui, Mihai, l-a acuzat că nu se mai interesează de el și sora lui

Luptătorul MMA, Cătălin Zmărăndescu, ia atitudine după ce Mihai, fiul său din prima căsătorie, Mihai, a dezvăluit public faptul că tatăl său nu se mai interesează de el și sora sa. Cătălin Zmărăndescu a avut o reacție halucinantă!

Luptătorul MMA a precizat că băiatul lui ar fi un copil fără minte și că îi urează „baftă” în viață. De altfel, a menționat că ”nu se pune la mintea lui”.

Sport sângeros 2. Cum a dat fiul lui Zmărăndescu Steaua pe MMA

Foto: Zmărăndescu și fiul său Mihai

„E matur, gândește ce vrea, face ce vrea, simplu. E un copil, nu pot să mă pun la mintea lui. Eu v-am mai spus mai devreme ce am apus de spus, mai mult nu am ce să spun. Fiecare ia deciziile pe care le hotărăște în viață. El și le-a luat, baftă, multă sănătate și tot binele din lume îi doresc. E un copil fără minte care nu știu ce vrea să facă, e problema lui, nu e problema mea, credeți-mă”, a spus Cătălin Zmărăndescu pentru Antena Stars.

Ce a spus, mai exact, tânărul despre tatăl său

Mihai și Alexandra sunt fiul lui Zmărăndescu din prima căsătorie, cu prima lui soție, Cristina. În prezent, Cătălin Zmărăndescu este împreună cu Luiza cu care are tot doi copii: Cătălin Jr. și pe Matilda. Mihai, la fel ca tatăl său este e luptător de MMA, boxer și a devenit cunoscut și prin intermediul canalului său de Youtube. Sora lui Alexandra este și ea orientată către sport. A a practicat tenisul, apoi street – dance și ia lecții de autoapărare acum de la fratele ei. Din spusele lui Mihai, tatăl lor a început să le ignore după ce s-a însurat a doua oară.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, atac dur la tatăl său cu care nu mai vorbeşte

Foto: Mihai și sora sa Alexandra

„Nu mai vreau să aud nimic în viaţa mea de el! Nu mai vorbim de 3 ani de zile şi, pentru cine nu ştie, am şi o soră de 19 ani care nu mai vorbeşte cu tata de 5 ani de zile. Odată ce tu ai 50 de ani şi peste tot te promovezi cu 2 copii, tu având 4 copii, chit să sunt din altă căsătorie, nu ştiu ce ar mai fi de spus”, a spus Mihai la Prima TV.

Mihai a povestit și cum a devenit vlogger. Anul trecut nu ştiam ce să mai fac, a venit pandemia, am făcut tik tokuri şi youtube. Am ajuns să am 6 milioane de vizualizări. Numele nu m-a ajutat absolut deloc.Am filmat cu toate vedetele mondene din România şi nu am luat legătura prin cineva, nu am zis că sunt băiatul lui Zmarandescu. Toţi banii pe care îi fac din Youtube îi bag înapoi în Youtube. Aş vrea să am un content foarte bun”, a mai spus tânărul, potrivit Prosport

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: