Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Ionuț Iftimoaie după ce s-a retras din box. Cum arată acum familia lui: soția și cei trei copii

Ce mai face Ionuț Iftimoaie după ce s-a retras din box. Cum arată acum familia lui: soția și cei trei copii

GALERIE FOTO (4)

Ionuț Iftimoaie a făcut istorie în lumea kickboxing-ului din România, în perioada carierei sale. De ceva ani s-a retras de pe ringurile de bătaie și s-a stabilit definitiv în Bacău, județul unde s-a născut. Aici, se ocupă de viața de familie și de afacerea pe care o are împreună cu soția lui, Maria.

Ce mai face Ionuț Iftimoaie după ce s-a retras din box. Cum arată acum familia lui: soția și cei trei copii

Anul 2016 a reprezentat anul retragerii din box al renumitului Ionuț Iftimoaie. Sportivul și-a dorit să se dedice în totalitate familiei lui: soția și cei trei copii. Ionuț este căsătorit de 15 ani cu Maria, care acum are 31 de ani și i-a dăruit fostului boxer două fetițe și un băiețel.

Ionuț Iftimoaie este stabilit, mai exact, în comuna Comănești, din Bacău. Împreună cu soția sa au o afacere, în domeniul agrementului în Comănești, proiect făcut din fonduri europene. Afacerea este făcută de Primăria locală și este denumită după numele fostului sportiv, care a devenit cetățean de onoare al comunei Comănești.

”Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui. Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină’, a declarat Maria Iftimoaie, soția lui Ionuț Iftimoaie, pentru click.ro.

Maria, soția lui Ionuț Ifitmoaie, deține un atelier de croitorie

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie a trecut prin trei nașteri, dar nu este vizibil acest lucru. Are aceeași siluetă frumoasă, pe care o avea și în perioada când a cochetat cu moda. Și în prezent se ocupă tot de modă, ea are un atelier de croitorie, unde realizează rochii și alte ținute pentru orice fel de eveniment.

În privința celor trei copii ai fostului campion, Nicholas Ionuţ are 13 ani, Nicole are 12 ani, iar Ioana are 6 ani. Iar dacă fiul încearcă să preia din talentul sportiv al tatălui, fetele urmează exemplul mamei. Sunt pasionate de modă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: