Redactia.ro
Home » Sport » Un mare campion mondial la box a decedat! Trupul neînsuflețit al sportivul a fost găsit de soția sa

Un mare campion mondial la box a decedat! Trupul neînsuflețit al sportivul a fost găsit de soția sa

Un mare campion mondial la box a decedat! Trupul neînsuflețit al sportivul a fost găsit de soția sa

Un mare campion mondial la box a decedat la vârsta de 66 de ani. Anunțul morții sportivului a fost făcut de soția sa. 

Un mare campion mondial la box a decedat

Veste tristă pentru fanii sportului! Marvin Hagler, un mare campion mondial la box a decedat la vârsta de 66 de ani. Anunțul morții marelui pugilist al lumii, campion incostestabil al categoriei mijlocii între anii 1980 şi 1987, a fost făcut de soția sa în mediul online.

Celebrul sportiv este un fost mare boxer al lumii care a luptat în fața publicului din 1973 până în 1987. Însă, timp de șapte ani, din 1980 până în 1987 a reușit în ring să își păstreze titlurile WBA, WBC și IBF prin 12 victorii consecutive și tot de 12 ori Marvin și-a apărat titlul de campion mondial.

De-a lungul carierei sale, Marvin Hagler sau unul dintre cei mai mari pugiliști din lume, așa cum mai este cunoscut, a avut parte și de meciuri în ring memorabile contra lui Sugar Ray Leonard, Thomas Hearns sau Roberto Duran. De asemenea, în 1985, pugilistul a câștigat unul dintre cele mai mari meciuri din carieră, cunoscut și sub numele de „Războiul”, căci atunci l-a învins pe Thomas „Hit Man” Hearns.

”Cu tristeţe vă anunţ că soţul meu iubit, Marvelous Marvin, a murit neaşteptat la casa noastră, aici la New Hampshire. Familia noastră solicită să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil”, a scris soţia fostului pugilist, Kay G. Hagler, pe pagina de Facebook.

Marvin Hagler va rămâne drept unul dintre cei mai mari pugilişti din lume

Mavin Hagler s-a născut pe data de 23 mai 1954 la Newark și a decedat pe 13 martie 2021. În acest timp, americanul a câștigat 62 de victorii din 67 de meciuri la categoria de profesioniști, 52 fiind obținute prin KO.

După ce a oferit meciuri memorabile contra lui Sugar Ray Leonard, Thomas Hearns sau Roberto Duran. Americanul şi-a păstrat titlurile WBA, WBC şi IBF prin 12 victorii consecutive între 1980 şi 1987. Din 67 de meciuri la profesionişti, el a obţinut 62 de victorii, din care 52 prin KO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: