Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu. ,,Am noroc că am un bărbat la fel ca mine”

Cu ce se ocupă Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu. ,,Am noroc că am un bărbat la fel ca mine”

GALERIE FOTO (2)

Oana Zăvoranu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ashraf. Însă, puțini știu cu ce se ocupă acesta. 

 

Cu ce se ocupă Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a avut mai multe relații de-a lungul timpului, unele dintre ele fiind puternic mediatizate. Deși a păstrat discreția cu privire la relația pe care o are cu actualul ei soț, Oana Zăvoranu a revenit pe micile ecrane și a spus tot cu privire la relația pe care o are.

Oana se poate declara o femeie norocoasă și împlinită. Bruneta are un trup de invidiat, în ciuda vârstei pe care o are, dar și o carieră de succes. Mai mult, nici în plan sentimental nu pare neglijată, ci se bucură de toată atenția soțului ei.

„Querida” a mărturisit că ea și soțul palestinian nu s-au întâlnit în condiții normale, la acea vreme, bruneta fiind nevoită să aleagă între Alex Ashraf și alt bărbat. Însă, aparent, Oana a făcut alegerea corectă și a devenit soția cu acte în regulă a acestuia.

Zăvo a mărturisit că a fost cucerită de insistența și de corectitudinea de care dă dovadă Alex. Palestinianul a arătat în repetate rânduri că îi este alături soției când are nevoie de el. Astfel, tânărul soț al Oanei Zăvoranu este un om perseverent care o ajută atât cu treburile casei cât și cu business-urile pe care le dezvoltă.

 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, la un pas de despărțire

 

Oana Zăvoranu a vorbit pentru Antena Stars despre căsnicia cu Alex Ashraf. „Querida” a spus adevărul cu privire la relația cu actualul soț și la momentele dificile dintre ei. Zăvo a recunoscut că ea și soțul palestinian au fost la un pas de despărțire, în urmă cu ceva timp.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a mai spus Querida pentru sursa citată.

Zăvo și Alex Ashraf formează un cuplu nonconformist. De curând, cei doi îndrăgostiți și-au făcut tatuaje de cuplu pentru a arăta lumii întregi cât de mult se iubesc. Cei doi și-au scris pe antebrațe următorul mesaj: „Cursul iubirii adevărate nu ne va despărți niciodată”. Mai mult, Oana Zăvoranu a ales să își tatueze numele, data nașterii și semnele zodiacale ale lui Alex Ashraf sub text, iar soțul ei i-a scris datele de naștere.

Cei doi par să se completeze unul pe altul, după cum reiese din mărturisirile vedetei.

La el am gasit o căldură sufletească imensă, mă suportă că-s greu de suportat. Am noroc că am un bărbat la fel ca mine. Noi semănăm foarte mult, ne bucurăm foarte mult pentru orice, ca niște copii. Ne-am făcut un tatuaj amândoi. Cursul dragostei noastre nu ne va despărți niciodată”, a mai povestit Oana Zăvoranu, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: