Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Călin Goia de la Voltaj pe timp de pandemie. Artistul are afaceri de succes

Cu ce se ocupă Călin Goia de la Voltaj pe timp de pandemie. Artistul are afaceri de succes

Calin Goia, in pandemie

Călin Goia pare că se descurcă bine financiar, spre deosebire de alți artiști afectați de pandemie. Membrul trupei Voltaj are afaceri prospere pe care le recomandă și altora, dacă vor să aibă mai mulți bani.

Cu ce se ocupă Călin Goia de la Voltaj pe timp de pandemie. Artistul are afaceri de succes

Călin Goia de la Voltaj investește pe timp de pandemie, în imobiliare și la Bursă. Artistul este mulțumit de cum îi decurg afacerile, deși a avut unele momente când a fost pe punctul de a renunța la ele. Cântărețul spune despre investițiile la Bursă că îi aduc mult randament.

„Când m-am decis să plasez primele mele acţiuni, la SIF-urile sau la diverse bănci, nu ştiam aproape nimic despre aşa ceva. Chiar m-am amuzat. Odată cu primele câştiguri, a venit şi prima mea greşeală. Am decis să-mi angajez un broker specializat, în care am investit, o perioadă de vreme, multă încredere. După povestea cu criza din 2008 – 2009, am avut multe de tras, dar am pierdut şi încrederea în brokeri.Atunci am luat decizia să fac singur toată treaba asta. Şi să ştiţi că o recomand multora dintre prietenii mei. Investiţiile pe Bursă, pentru cei care-şi doresc aşa ceva, au farmecul lor, iar randamentul e deseori mult mai mare decât ce-ţi oferă o bancă sau alta”, a explicat Călin Goia, pentru Impact.ro.

Pentru investițiile la Bursă, Călin Goia se documentează din surse sigure, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu. A spus și ce lecție a învățat din tot ceea ce citește.

”Citesc ziare sau articole de specialitate, urmăresc raportarea anumitor dividende şi prefer investiţiile mici, dar sigure, pe termen mediu sau lung. Să nu-şi închipuie nimeni că sunt un mare jucător pe Bursă. Nu e cazul, dar mă pot lăuda şi cu unele succese financiare. Spre exemplu, am învăţat o lecţie importantă. Aceea că nu trebuie neapărat să vinzi atunci când se produce un eveniment major şi lumea din jur se panichează. Trebuie să înveţi să-ţi înfrânezi asemenea porniri, deoarece, cu puţină şansă, poţi câştiga. În martie 2020, spre exemplu, când a început nebunia cu pandemia actuală, cine a ştiut atunci să se înfrâneze şi să rişte a avut multe de câştigat!”, a mai precizat Călin Goia.

Călin Goia, afaceri în imobiliare în București și Cluj

În privința afacerilor în imobiliare, Călin Goia se ocupă de acestea în Cluj și București. Ultima sa investiție pe acest plan este un apartament în Cluj.

”Am investit ceva şi în imobiliare. Doar pe piaţa bucureşteană, dar şi pe cea clujeană. Ultima investiţie vine şi din faptul că, de fel, sunt de acolo, şi ca atare mi-am zis că trebuie să fac asta. Mi-am cumpărat un apartament într-un nou complex, ridicat în zona fostei Fabrici de bere Ursus. E superbă zona, vă asigur”, a mai explicat Călin Goia de la Voltaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: