Redactia.ro
Home » Monden » Cum își petrece Cătălin Goia timpul alături de familia sa. Cum a fost surprinși

Cum își petrece Cătălin Goia timpul alături de familia sa. Cum a fost surprinși

GALERIE FOTO (6) Cum își petrece Cătălin Goia timpul alături de familia sa

Cum își petrece Cătălin Goia timpul alături de familia sa. Cântărețul este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, iar oamenii nu pot uita momentele în care trupa Voltaj ridica stadione în picioare. În perioada pandemiei de coronavirus, Călin Goia și-a petrecut timpul alături de familia sa. Cum a fost surprins artistul?

Cum își petrece Cătălin Goia timpul alături de familia sa. Cum a fost surprinși

Cum își petrece Cătălin Goia timpul alături de familia sa. Călin Goia este solistul trupei Voltaj, una dintre cele mai iubite trupe din România. De-a lungul anilor i-a încântat pe români cu piesele lor unice, transmițându-le o stare de energie debordantă. Călin Goia se poate declara un bărbat împlinit, având o carieră de succes și o familie minunată. Solistul trupei Voltaj este căsătorit de câțiva ani cu Andreea, iar din iubirea lor a rezultat trei copii, doi băieți, Petru și Tudor, dar și o fetiță, Măruca. Cu toate că a fost pandemie și toate locurile sunt închise, artistul și-a petrecut ziua de duminică în compania familiei. Potrivit Spynews.ro, cei cinci s-au plimbat prin Capitală, la muzeu, în compania mai multor prieteni de familie. Aceștia au intrat la muzeu, iar după mai multe minute petrecute în interior au mers în parc. Călin Goia este foarte atent cu cei trei copii ai săi, dar și cu regulile de restricțiie, acesta purtând masca de protecție. În parc, artistul s-a distrat împreună cu copiii săi, iar pe cel mic l-a dat în leagăn, atât el, cât și soția sa, după care s-au îndreptat către lac.

Călin și Andreea s-au putut bucura de un moment doar pentru ei. În timp ce copiii se jucau, soția artistului s-a așezat pe genunchii lui și au purtat discuții și se bucurau de vremea însorită. După o vreme, s-au îndreptat cu toții spre duba de concerte cu care Călin Goia călătorește alături de colegii săi la evenimente.

Câți bani a pierdut Călin Goia în 2020

Se știe deja că pandemia de coronavirus a oprit activitățile tuturor artiștilor, majoritatea dintre aceștia confruntându-se cu probleme financiare serioase. Călin Goia a vorbit înainte de sărbătorile de iarnă despre cum l-a afectat pandemia de coronavirus. “Va fi o seară ciudată, foarte ciudată, într-un anume fel pentru mine. Din 1999 nu am mai petrecut Noaptea dintre Ani acasă. Iar acum, după 21 de ani, o voi face! Voi sta acasă cu familia, ca oricare dintre noi!”, a declarat solistul trupei Voltaj înainte de noaptea de Revelion.

De asemenea, acesta a declarat că a reușit să-și salveze ceainăria de la faliment, dar a vorbit și despre suma de bani pe care a pierdut-o în urma anulării concertelor. Acum, Călin se poate regăsi în versurile piesei sale de succes: ”Ca la 20 de ani, fără bani în buzunar!”. Acesta a spus că duce dorul concertelor din Piața Constituției, unde, de Anul Nou, cânta a în fața a zeci de mii de oameni. Cu toate astea, artistul speră ca în vara acestui an, lucrurile să se schimbe iar situația să revină la normal încet încet. “La vară va fi bine iar! Ăsta ar putea fi chiar titlul viitorului nostru şlagăr! Dar putem spera într-un 2021 mult, mult mai bun! Nu ne împiedică nimeni! În ultimele luni, cu povestea asta legată de pandemie, am stat mai mult prin studioul de înregistrări, aşa că putem anunţa că la anul vom avea un nou album, cu surprize dedicate fanilor noştri!”,  a mai spus Călin Goia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: