Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca are probleme financiare! Cum a pierdut prezentatoarea 1.000.000 lei din cauza pandemiei

Andreea Esca are probleme financiare! Cum a pierdut prezentatoarea 1.000.000 lei din cauza pandemiei

Andreea Esca are probleme financiare! Cum a pierdut prezentatoarea 1.000.000 lei din cauza pandemiei

Pandemia de coronavirus a lovit din plin afacerile mult antreprenori și se pare că nici Andreea Esca nu a scăpat de criza financiară. Vedeta de la Pro TV a pierdut foarte mult bani din cazua coronavirusului. 

Andreea Esca are probleme financiare! Cum a pierdut prezentatoarea 1.000.000 lei din cauza pandemiei

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din industra mass-media, fiind recunoscută pentru faptul că are și cel mai mare salariu din televiziune. De-a lungul timpului a reușit să-și creeze un nume puternic și să fie imaginea știrilor de la Pro TV, astfel că aceasta a primit foarte mulți bani pentru munca depusă.

Deși nu și-a pus niciodată problema de câștigurile sale financiare, se pare că știrista a suferit și pierderi însemnate în anul pandemiei. Chiar dacă și-a păstrat locul de muncă și a fost permanent la pupitrul știrilor, vedeta a pierdut o mulțime de bani.

În anul 2020, Andreea Esca a pierdut un milion de lei! Compania Andreea Esca SRL, administrată de soțul vedetei, Alexandre Eram, a ajuns la o pierdere anuală de aproape 40.000 de lei, deși în anul precedent, respectiv în 2019, societatea a înregistrat un profit de 1,16 milioane lei. Datele reies din ultimul bilanț depus ce societate la Ministerul Finanțelor.

Vedeta și-a deschis firma în 1998, având ca obiect de activitate ”producție cinematografică, video și programe de televiziune”. Societatea nu mai are angajați în prezent și a avut o cifră de afaceri de 379.000 de lei în 2020, față de 1,5 milioane de lei în 2019. Ea are mai bine de 500.000 de lei în conturi dar a ajuns la datorii de aproape 790.000 de lei (de 5 ori mai mari decât în anul anterior), scrie wowbiz.ro.

Andreea Esca a investit milioane de euro în pandemie

Cu toate că a trecut prin pierderi financiare majore, Andreea Esca rămâne totuși o vedetă foarte bogată, mai ales că a investit o parte importantă din banii câștigați în televiziune, în proprietăți imobiliare. În 2004, Esca și soțul ei au achiziționat o vilă în București cu 350.000 de euro iar câțiva ani mai târziu, ei au achiziționat o clădire istorică în zona Armenească, pentru 500.000 de euro. În 2006, Esca și Eram și-au cumpărat o vilă pe malul lacului Snagov dar și o casă țărănească la Porumbacu (satul bunicilor Andreei), la poalele Munților Făgăraș.

De curând, prezentatoarea de știri de la Pro TV a decis să-și deschidă un hotel în Cluj, chiar lângă catedrala catolică. Ea a achiziționat mai multe clădiri istorice în centrul istoric al orașului, acestea urmând a-și schimba destinația din imobile de rezidență în apartamente de închiriat. Tot la Porumbacu de Sus, Esca a dechis un lanț de pensiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: