Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce se ocupă Crin Antonescu de când s-a retras din politică! Suma fabuloasă pe care o încasează în fiecare lună

Cu ce se ocupă Crin Antonescu de când s-a retras din politică! Suma fabuloasă pe care o încasează în fiecare lună

Cu ce se ocupă Crin Antonescu de când s-a retras din politică

În urmă cu patru ani, Crin Antonescu și-a terminat mandatul de senator și a renunțat la preşedinţia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constituţiei. Însă acum cu toții se întreabă, cu ce se ocupă Crin Antonescu de când s-a retras din politică?

Cu ce se ocupă Crin Antonescu de când s-a retras din politică

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, este o persoană foarte discretă de când a renunțat la viața politică. De patru ani, de când a părăsit definitiv atribuțiile de politician, nu a mai fost văzut în spațiul public și a refuzat invitațiile de a participa la emisiuni politice, acceptând să intre în direct numai prin telefon.

Crin Antonescu i-a surprins pe toți atunci când a anunțat că nu intenționează nici măcar să se întoarcă la vechea lui meserie, aceea de profesor de istorie. Cu toate acestea, nimeni nu mai știe cu se ocupă Crin Antonescu de când s-a retras din politică.

La cei 60 de ani pe care îi are, fostul președinte PNL își petrece majoritatea timpului în vila sa din Băneasa. Chiar dacă nu are o sursă clară de venit, financiar nu stă rău deloc. Soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, câștigă un salariu de aproximativ 7000 euro pe lună la Bruxelles, iar conturile acesteia sunt pline de bani, conform impact.ro.

Mai mult, nu se poate pune problema ca fostul președinte, Crin Antonescu să rămână fără bani, mai ales că fiica sa își va petrece următorii patru ani în Anglia și va urma cursurile uneia dintre cele mai prestigioase facultăți din Marea Britanie, respectiv University of King. Pentru studiile fiicei sale, Crin Antonescu va scoate anual peste 25.000 euro. Iar dacă mai sunt persoane care se întreabă cu ce se ocupă Crin Antonescu de când s-a retras din politică, ei bine, se pare că acesta nu duce lipsă de nimic și se axează pe viața lui de familie.

Cum arată fiica lui Crin Antonescu

În urmă cu 16 ani, fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a trecut printr-o drămă oribilă. Acesta a rămas văduv după ce soția sa, Aura, diagnosticată cu cancer în fază terminală s-a sinucis aruncându-se de la etaj, în timp ce familia sa dormea în casă.

După cinci ani de la tragedie, Crin Antonescu s-a căsătorit cu Adina Vălean, colega sa de partid, care a devenit mamă pentru Irina, fiica politicianului și al fostei sale soții.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I N I R A 🌹 (@irinaantonescu)


Irina Antonescu, căci așa o cheamă pe fiica acestuia, a rămas în grija tatălui ei, iar acum s-a transformat într-o tânără superbă. La 19 ani, tânăra atrage toate privirile în Anglia, acolo unde a mers la studii. Irina se pozează adesea în ipostaze care ar atrage invidia multor tineri. Pictorialele ei au un succes nebun pe rețelele de socializare, acolo unde are sute de admiratori. Cu siguranță Irina are o relație foarte buna cu tatăl ei, mai ales pentru că i-a unit o astfel de tragedie.

Tânăra își împarte timpul între România, unde locuiește tatăl ei, în Belgia, unde merge la mama ei vitregă, iar acum în Anglia unde face facultatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: