Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupa Dana Budeanu înainte de a deveni celebră. La 25 de ani avea deja diplome la care mulți nu pot decât să viseze

Cu ce se ocupa Dana Budeanu înainte de a deveni celebră. La 25 de ani avea deja diplome la care mulți nu pot decât să viseze

Dana Budeanu nu mai are nevoie de vreo prezentare. Numele său este cunoscut în lumea modei, prin prisma creațiilor sale vestimentare și o țară întreagă o cunoaște și datorită opiniilor vehemente pe care le exprimă în cadrul emisiunii sale. Cu toate acestea, nu mulți sunt cei care știu cu ce s-a ocupat Dana Budeanu înainte ca numele său să fie recunoscut de oricine.

Ce studii are Dana Budeanu și cu ce se ocupa înainte de a deveni celebră

Dana Budeanu a devenit celebră după ce a prezentat o rubrică de critică vestimentară, în urmă cu mulți ani, pentru revista Ciao, care la acea vreme era patronată de către cel care îi era soț. Cu toate acestea, cratoarea de modă are un CV impresionant dacă aruncăm o simplă privire asupra diplomelor pe care le deține. Ea a urmat facultatea la Londra, acolo unde a finalizat studiile, a făcut un master și, spre surprinderea tuturor, a obținut și un doctorat.

„Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic. În afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România. S-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre nevasta lu’, în acest caz”, a povestit Dana Budeanu, pe blogul personal.

Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu

Cătălin Botezatu are o părere foarte bună despre Dana Budeanu. Creatorul de modă are numai cuvinte de laude la adresa acesteia. Cătălin susține că Dana este o femeie foarte inteligentă, cu care oricine poate avea conversații profunde.

„Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată este, dar îmi place rău. Îmi mai place și Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța”, declara Cătălin Botezatu, în urmă cu mai multe luni.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: