Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Deei Maxer: „Este sărăcuț, nu este bogat”

Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Deei Maxer: „Este sărăcuț, nu este bogat”

GALERIE FOTO (3)

Iată cu ce se ocupă iubitul Deei Maxer, Robert. Ea a ținut să menționeze că nu este vreun „afacerist care să învârtă banii cu lopata”.

Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Deei Maxer: „Este sărăcuț, nu este bogat”

Deea Maxer a trecut cu brio peste divorțul de Dinu Maxer, punând trecutul în spate și încercând să-și refacă viața alături de un alt bărbat. S-a afișat public alături de cel care i-a cucerit inima. Mai mult, fosta soție a lui Dinu a confirmat suspiciunile și a declarat pentru Cancan:

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi postat acea fotografie.”

Relația Deei Maxer cu noul ei iubit pare să meargă în direcția cea bună, iar Deea nu se mai sfiește să-și arate iubirea și fericirea în public. După divorț, a găsit curajul și încrederea de a-și reconstrui viața alături de o altă persoană, iar aceasta este o veste bună pentru toți fanii săi care o urmăresc și o susțin în fiecare pas pe care îl face.

Pe noul ei iubit îl cheamă Robert, are 30 de ani, deci este cu 3 ani mai mic decât ea. Recent, au ieșit la iveală noi detalii despre bărbat, care confirmă faptul că fosta soție a lui Dinu nu ține cont de starea materială a partenerului său atunci când iubește sincer. Robert ar lucra în domeniul vânzărilor auto:

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”,  au spus surse apropiate din anturajul celor doi, conform Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: