Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă fiul lui Radu Mazăre. Nu vrea deloc să-i calce pe urme tatălui, fost edil de Constanța

Cu ce se ocupă fiul lui Radu Mazăre. Nu vrea deloc să-i calce pe urme tatălui, fost edil de Constanța

GALERIE FOTO (3)

Pe tatăl său îl știe o țară întreagă, ba pentru aparițiile colorate de la carnavalurile de la malul Mării Negre, ba pentru problemele avute cu legea, după dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Însă iată-l pe fiul lui Radu Mazăre, care, la 27 de ani, nici nu vrea să audă de o carieră ca a tatălui său, refuzând categoric să calce pe urmele tatălui său, cel mai popular fost edil al Constanței.

Îi poartă numele în totalitate, însă nu vrea să audă de scena politică! Este vorba de Radu Mazăre Jr., fiul fostului edil de la malul mării, pe care îl știe o țară întreagă, fiind la un moment dat pe lista celor mai căutați români … de către autorități.

Cu ce se ocupă fiul lui Radu Mazăre. Nu vrea deloc să-i calce pe urme tatălui

La cei 27 de ani, fiul lui Radu Mazăre se declară un om independent. Tânărul s-a dedicat carierei, care nu are nimic în comun cu a tatălui său. Mai mult, Radu Mazăre Jr. susține că vrea să stea cât mai departe de scena politică.

În prezent, fiul lui Radu Mazăre are o agenție de marketing digital și un sistem de criptomonede.

”Sunt un tânăr aspirant care dorește să învețe cât mai mult de la viață și să facă cât mai multe acțiuni ca antreprenor, atingând cât mai multe domenii, un pasionat al muzicii, al călătoriilor și un pasionat de oameni, dar nu mă interesează politica.

În momentul de față sunt implicat în două proiecte: o agenție de marketing digital, pe care am început-o cu un prieten, am început cu un magazin online și acum atingem zona de tehnologie și HORECA. Iar cel de-al doilea este un sistem de criptomonede. Mă consider pe picioarele mele sută la sută, doar la urgențe apelez la familie. Am învățat să fiu modest, am reușit să cunosc valoarea banului”, a declarat Radu Mazăre Jr., într-un interviu pentru XNS.

Cum a reacționat Radu Mazăre când a aflat că fiul său a fost la un club de noapte

Cât despre relația cu tatăl său, Mazăre Jr. a mărturisit că a avut parte de o copilărie mai specială, dar cu părinții săi mai exigenți, în special tatăl său.

”Copilăria mea a fost mai specială. Toţi mi-au arătat afecţiune. A fost un grup mai exigent. Mă refer la mamă, la tată, la bunicii mei şi mai sunt nişte oameni care îmi sunt foarte dragi. Lumea aşa spune, că da, că am fost cuminte. Eram în clasa a treia sau a patra, familia mea voia să fiu în siguranţă. Doar ce ieşise tata primar. Lucrurile erau puţin diferite. Voiau să ştie în permanenţă unde sunt. A plecat de la şcoală mai devreme, la un coleg. S-au speriat. Eu nu înţelegeam ce se întâmplă. 

Mai exigent tot timpul a fost tatăl meu, a făcut o şcoală militară. Mi-aduc aminte că aveam 16 ani şi a aflat tata că am fost într-un club de noapte. A doua zi m-a sunat, . El voia să mă duc la un club sportiv de caiac şi să fac antrenamente. Mi-a plăcut foarte mult, dar asta a fost ca o pedeapsă. Tot timpul mă direcţiona către o pedeapsă constructivă. (…) Mi-am spus ca de banii mei fac ce vreau. La 16 ani m-am apucat să muncesc. Am început împreună cu un prieten să administrăm un bar din Constanţa. Nu aveam nicio cunoştinţă despre business. Din barul ăsta am strâns 4000 de euro într-o vară. Mi-am luat un ATV. Apoi nu mai depindeam de nimeni”, a mai dezvăluit Rădu Mazăre Jr.

Ce are fiul lui Radu Mazăre în comun cu tatăl său

Însă Radu Mazăre Jr. are ceva în comun cu tatăl său. Și fiul fostului edil din Constanța este pasionat, ca tatăl său, de sporturile extreme pe mare. Radu Mazăre Jr. a început să practice sporturile pe apă de la 12 ani, atunci când a început cu wind-surfing, cu placa și cu vela. În cele din urmă, ca și tatăl său, a devenit un împătimit al kite-surfingului, un sport mult mai dinamic, după cum explică fiul lui Radu Mazăre.

Poți să sari, să plutești, stai câteva secunde în aer. Am sărit cel mai mult 15m în înălțime și vreo 30 în lungime. Este un sentiment unic, după părerea mea, dintre toate sporturile pentru că te lasă să te manifești pe toate cele trei dimensiuni.”, a mai dezvăluit Radu Mazăre Jr.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: