Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă fratele lui Smiley? Acesta este foarte bun în ceea ce face, având o mulțime de premii

Cu ce se ocupă fratele lui Smiley? Acesta este foarte bun în ceea ce face, având o mulțime de premii

GALERIE FOTO (2) Cu ce se ocupă fratele lui Smiley? Acesta este foarte bun în ceea ce face, având o mulțime de premii

Smiley are o legătură puternică cu familia sa, mai ales cu fratele său. Chiar dacă nu este la fel de celebru ca iubitul Ginei Pistol, Filip se pricepe foarte bine la ceea ce face. 

Cu ce se ocupă fratele lui Smiley

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România! S-a remarcat acum foarte mulți ani prin talentul său și de atunci a muncit foarfte mult pentru visul lui. La fel se întâmplă și cu fratele său, Filip, care chiar dacă nu este la fel de celebru ca iubitul Ginei Pistol, acesta este foarte priceput în domeniu.

Cu ce se ocupă fratele lui Smiley? Acesta a declarat de multe ori că are o legătură specială cu familia lui și mai ales cu fratele său, despre care se știu puține amănunte. Filip știe foarte bine ce face și se pricepe de minune, fiind foarte bun în ceea ce face, încât a primit și un premiu foarte râvnit.

Când vine vorba despre fratele lui, Smiley are numai cuvinte de laudă la adresa fratelui său, Filip Maria. Astfel că, puțini sunt însă, cei care știu că Filip este cel căruia artistul i-a încredințat o parte dintre afacerile sale, și îl ajută în cadrul companiei HaHaHa Production.

Cu ce se ocupă fratele lui Smiley? Filip Maria are vârsta de 29 de ani, este cel care se ocupă de mersul lucrurilor în cadrul studioului de producție muzicală al lui Smiley. Este manager și își ajută fratele pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună.

Atât casa de discuri, cât și studioul reprezintă cele mai performante companii din industria muzicală autohtonă. La finalul anului 2019, Filip a fost distins cu mai multe premii, prin care i-au fost recunoscute performanțele. Printre acestea s-a numprat și distincția ”Managerul anului 2019 – Performanță în management de top”. Smiley s-a mândrit întotdeauna cu performanțele fratelui său.

”Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, susținea Smiley, la scurt timp după ce fratele său a fost premiat.

Smiley va deveni tată curând

Smiley și Gina Pistol vor deveni în curând părinți de fetiță. Artistul așteaptă cu nerăbdare ca micuța lui să vină pe lume în primăvara acestui an.

”Fetița este programată să vină pe lume în luna martie. Deja m-am apucat de sală. Glumesc. Nu, nu am o frică, sunt foarte încântat că o să avem o fetiță. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce mă bucură, dar abia aștept să o văd. Cred că o să fie foarte frumoasă.

Toți așteaptă cu sufletul la gură, toți sunt entuziasmați, la mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost până acum doar băieți, mama e foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie. Nu îmi e teamă de nimic, aștept să văd ce se întâmplă, sunt convins că voi trăi ceva nou și sunt entuziasmat să primesc, să primesc această fetiță cu brațele deschise”, a declarat Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: