Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, gest emoționant! Este nerăbdător să-și vadă fiica: ”Dimineața, cu fetele mele”

Smiley, gest emoționant! Este nerăbdător să-și vadă fiica: ”Dimineața, cu fetele mele”

Gina Pistol și-a arătat fetița! Primele imagini postate de vedetă pe rețelele de socializare

Smiley, gest emoționant! Artistul este nerăbdător să-și strângă în brațe fiica. A stârnit valuri de reacții ale fanilor, după ce a postat pe Instagram o fotografie în care pupa burtica Ginei Pistol.”Dimineața, cu fetele mele”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

Smiley, gest emoționant! Este nerăbdător să-și vadă fiica: ”Dimineața, cu fetele mele”

Smiley, gest emoționant! Artistul este în culmea fericirii știind că Gina Pistol mai are puțin și va aduce pe lume fetița lor. S-a fotografiat într-o ipostază emoționantă, care a adunat mulțimi de reacții din partea fanilor. În imagine, el pupă burtica Ginei și a scris: ”Dimineața, cu fetele mele.”

Smiley îi sărută burtica de gravidă a Ginei Pistol. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite poartă un tricou roz și-l ține ridicat.

Foto: Insttagram

Comentariile admiratorilor nu au ezitat să apară. Sunt destul de multe, iată câteva dintre ele.:

„❤️❤️❤️Sunteți minunați! 🤗🤗🤗 / Cât de frumos! Iar ce urmează după ce se va naște minunea, nici nu se poate descrie in cuvinte! ❤️ / Curcubeu sa fie asupra voastra! Fericire mai mare, nu exista! Va imbratisez! Fetele sunt printese eterne, sa nu uiti asta😊😂😂♥️🤗 / Să-ți trăiască amândouă! ❤️😅 / Cât de draguț! Veți fi niște părinți extraordinari! Mă bucur foarte mult pentru voi! Meritați pentru că sunteți oameni buni! ❤🤗”, sunt unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Când va naște Gina Pistol

Artistul a precizat într-un interviu pentru Antena Stars că el și Gina Pistol sunt pe ultima sută de metri cu pregătirea venirii pe lumea a celei mici. Asta pentru că prezentatoarea va naște într-o lună. Totodată, cântărețul a mai spus că de când s-a aflat că va deveni tată, prietenii i se adresează cu ”Smiley tăticul, în loc de Smiley omul.”

„Sunt pe ultima 100 de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc. Nu știm exact, aflăm luna aceasta data, mai durează o lună și un pic când va naște Gina. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spus Smiley omul”, a spus Smiley ieri, la o emisiune tv.

Smiley și Gina Pistol au pregătit și camera pentru bebeluș. Trebuie să îi mai cumpere hăinuțe.

”Avem tot, suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă, mai urmează să luăm niște hăinuțe, dar suntem de pregătiți la capitolul cărucioare, scaun de mașină, pătuț. Abia aștept să o țin în brațe, sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a mai completat Smiley.

Smiley și Gina Pistol au ales numele fetiței

Smiley și Gina Pistol au ales, deja, și numele celei mici. Însă, îl vor face public după naștere. De altfel, Smiley crede că fetița are nasul său, conform ecografiilor.

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”, mai transmitea artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: