Redactia.ro
Home » TV » Cu ce se ocupa George Burcea până să devină actor şi să o cunoască pe Andreea Bălan? Imaginile au ieşit la iveală

Cu ce se ocupa George Burcea până să devină actor şi să o cunoască pe Andreea Bălan? Imaginile au ieşit la iveală

GALERIE FOTO (4) George Burcea

George Burcea este cunoscut pentru faptul că este actor, dar și pentru relația sa cu cântăreața Andreea Bălan. Acum, el este și concurent la emisiunea „Ferma” de la Pro TV și face parte din echipa conceptului „Săteni versus Orășeni”.

Ce meserie avea George Burcea înainte de a o cunoaște pe Andreea Bălan

George Burcea este de profesie actor, dar puțini știu cu ce se ocupă, de fapt, înainte de actorie și înainte de a o cunoaște pe Andreea Bălan. George Burcea era model și poza pentru diferite campanii foto sau reclame. George Burcea a jucat și în mai multe videoclipuri muzicale, cum ar fi „Fără să știi” a lui Doddy și Marcel Pavel, „Rece” al Andreei Bălan și mai multe ale Irinei Rimes.

Printre peliculele în care a jucat George Burcea se numără Vânatoarea de hipopotami, Martorul, O lungă așteptare, The 5 Stages of Grief, Mansarda 23, Dragoste de familie sau piesele de teatru Fratii Karamazov – Feodor Dostoievski, Fundătura – Maxim Gorki, Eternul Spectator – Daniela Marin.

Cum se descrie actorul George Burcea

Lăsând modestia la o parte, fostul soț al Andreei Bălan spune despre sine că este „omul bun la toate”.

„Sunt un om care se adaptează repede în orice situație și asta datorită tuturor experiențelor prin care am trecut până la 32 de ani. Târziu am înțeles că până nu treci tu prin x situație, nu știi cum e, iar când am început să experimentez, am înțeles că viața nu-i decât despre a avea, ci despre drumul prin care poți obține ceva ce-ți dorești din toată inima. Știu să fac orice fel de mâncare, chiar și sarmale sau cozonaci, să fac curățenie, să mult vaca, oile, să construiesc sau să dărâm. Practic, sunt omul bun la toate și nu mă laud, dar chiar sunt o persoană bună din multe puncte de vedere”, a spus George Burcea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: