Redactia.ro
Home » TV » Cu ce se ocupa Pavel Bartoș înainte de a fi celebru: „Am fost salahor”

Cu ce se ocupa Pavel Bartoș înainte de a fi celebru: „Am fost salahor”

Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este un cunoscut actor și om de televiziune, însă puțini știu ce sacrificii a făcut pentru a ajunge unde este acum și pentru a-și vedea visul de a deveni actor îndeplinit.

Pavel Bartoș, de la salahor la actor

Pavel Bartoș și-a dorit să fie actor încă din liceu, dar viața i-a pus multe piedici în calea acestui drum. El și-a pierdut tatăl la doar 16 ani și a fost nevoit să se angajeze, pentru că mama lui era casnică și aveau nevoie de bani.

„Când am crescut și am zis că am și eu timp de feciorie, vine un astfel e moment când îți pierzi tatăl. A trebuit să devin peste noapte capul acestei familii. a trebuit să mă angajez, după liceu mergeam la muncă. M-am angajat salahor într-o echipă de muncitori. Pentru zidari e ok, salahorul trebuie să care toate gălețile, e o muncă sisifică. Am făcut asta doi ani. Atunci mi-am dat seama că nu e pentru mine munca fizică”, a mai mărturisit Pavel Bartoș.

Ulterior, a fost pus în fața deciziei de a merge sau nu la facultate, pentru a putea să își ajute familia în continuare. Dar a găsit o cale de mijloc.

„Eu dacă mă duc la facultate, privez familia mea de un salariu. Am avut acea putere, am zis că merg și la facultate și o să mă și angajez”, a spus Pavel Bartoș.

„Principala mea decizie: de ce să dau la actorie. Am realizat că asta vreau să fac, nu m-am pregătit, dar mi-am zis măcar să văd cum e. În același timp eu făceam muncă de zidărie, eram salahor, nu îmi plăcea munca fizică. Am avut acest curaj de a mă duce să dau la actorie. Le-am spus tuturor că dau la drept și în clipa aia au fost toți de acord cu mine”, a spus Pavel Bartoș.

Soția lui Pavel Bartoș urmează să devină medic padiatru

Pavel Bartoș are o familie frumoasă acum, alături de soția lui, Anca și de cele trei fiice ale lor. Mai mult, acum că copiii au crescut, Anca a decis că vrea să înceapă un nou capitol în viața ei și anume: să dea la Medicină.

„Marea mea calitate este soția, care m-a învățat să am răbdare. La bază este actriță, s-a dedicat foarte mult copiilor, i-a plăcut. Eu am putut să îmi fac meseria și mai bine. Ea a avut o pasiune mai veche, să facă Medicină. A moștenit cumva asta din familie. Și a mers, e o studentă în anul 2 la Medicină, e cea mai bună din anul ei. Ar vrea să fie medic pediatru. Este de admirat, un om la 40 de ani, eu acum dau la Medicină! Este foarte mult de învățat, îi place, e dăruită. Cred că asta i-a fost dat, deși a renunțat la cariera de actriță pentru a sta cu copiii. Este enorm de învățat, aici înveți zi de zi”, a declarat Pavel Bartoș.

„Am familia pe care o am, prezint Românii au talent, prezint Vocea României, mi-am făcut filmul meu, mai vreau să fac încă unul. Nu e ușor. Dar mi se întâmplă atâtea lucruri!”, a spus Pavel Bartoș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: