Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Pavel Bartoș după ce Smiley a devenit tătic! ”Nu realizează”

Reacția lui Pavel Bartoș după ce Smiley a devenit tătic! ”Nu realizează”

Reacția lui Pavel Bartoș după ce Smiley a devenit tătic! ”Nu realizează”

Pavel Bartoș, cel mai apropiat prieten al lui Smiley, a reacționat după ce artist a devenit tătic! Colegul său de la ”Românii au Talent” i-a transmis cea mai originală urare!

Reacția lui Pavel Bartoș după ce Smiley a devenit tătic

Smiley și Gina Pistol au devenit oficial părinți în urmă cu câteva zile. Artistul și-a luat deja rolul de tătic și a anunțat pe toată lumea că Gina se simte bine după naștere și că fetița lor are 3,2 kg şi 51 de cm și este perfect sănătoasă.

Așa cum era de așteptat, foarte multă lume i-a felicitat pe cei doi și au venit cu urări care mai de care mai speciale. Una dintre cele mai emoţionante îi aparţine lui Pavel Bartoş, care îi este vechi coleg şi prieten lui Smiley. Mai mult decât atât, cei doi au devenit și parte din aceeași familie, după ce Smiley a botezat-o pe mezina actorului, Sofia, în urmă cu aproximativ 7 ani.

”Aceşti doi oameni sunt cei mai fericiti oameni de pe planetă! Au devenit părinţi! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e şi finuţa Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten, pentru acest moment! Andrei bine ai venit în clubul tăticilor!”, a transmis Pavel Bartoş pe reţelele de socializare.

De asemenea, Pavel Bartoș a mai declarat într-un interviu că Smiley nu a realizat că de când a aflat că va deveni tată a devenit un om fericit.

”Mă bucur că i s-a întâmplat (n.r.: că a devenit tătic)! E parte din familia mea şi parcă zici că fratele, sora, cineva tare drag mie mi-a facut o bucurie. Erau foarte emoţionaţi (n.r.: Gina şi Smiley), el nu realizează că de vreo nouă luni are o faţă schimbată, de om fericit”, a spus Pavel Bartoş.

Astăzi acești doi oameni sunt cei mai fericiti oameni de pe aceasta planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit…

Publicată de Pavel Bartos pe Marţi, 9 martie 2021

Cine o ajută pe Gina Pistol după naștere

Gina Pistol și Smiley sunt părinți cu normă întreagă acum, după ce, marți, 9 martie, prezentatoarea tv a adus-o pe lume pe fetița sa și a lui Smiley. După ce a aflat că fiica sa a venit pe lume, Smiley a mers la mănăstire pentru a se ruga pentru sănătatea familiei sale după care și-a sunat mama și a chemat-o la București pentru a-i ajuta cu cea mică.

Potrivit unor surse din apropierea familiei, coprezentatorul de la “Românii au talent” a făcut toate pregătirile pentru a-și aduce acasă cele două fete. Cel mai probabil, Gina și fiica sa vor fi externate în weekend. De asemenea, Smiley le-a spus prietenilor săi că va avea nevoie de ajutorul mamei sale care se află la Pitești și pe care a rugat-o să se mute în vila sa din Cernica pentru o perioadă de timp.

Așadar, Gina Pistol ar putea fi ajutată de soacra sa pentru a-și crește fetița, având în vedere că este primul copil. Cert este că atât Gina, cât și Smiley și-au dorit foarte mult acest copil și abia așteaptă să se reunească toți trei pentru a se bucura de noua viață pe care o vor trăi de acum încolo, și mai ales în 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: