Redactia.ro
Home » Știri » Drama trăită de Pavel Bartoș. Viața prezentatorului tv nu a fost deloc roz. „Ziua eram la școală și seara mergeam să fac zidărie”

Drama trăită de Pavel Bartoș. Viața prezentatorului tv nu a fost deloc roz. „Ziua eram la școală și seara mergeam să fac zidărie”

GALERIE FOTO (9) Drama trăită de Pavel Bartoș

Drama trăită de Pavel Bartoș. Este cunoscut de toți românii pentru umorul și starea sa de spirit extrem de pozitivă. Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, dar în ciuda faptului că este mereu haios, prezentatorul tv a trăit o adevărată dramă.

Drama trăită de Pavel Bartoș. Viața prezentatorului tv nu a fost deloc roz. „Ziua eram la școală și seara mergeam să fac zidarie”

Drama trăită de Pavel Bartoș. Alături de Smiley, Pavel Bartoș le redă telespectatorilor zâmbetul pe buze în fiecare ediție a emisiunii Românii au talent. Cu toate că este o persoană optimistă, Pavel a avut parte de momente dificile. Puțini sunt cei care știu că actorul a fost nevoit să preia frâiele și să aibă grijă de familia sa. Când acea 16 ani, tatăl acestuia a decedat, iar viața lui Pavel s-a schimbat radical.

Prezentatorul tv s-a văzut nevoit să se angajeze pentru a-și întreține familia, mai ales că avea trei frați mai mici. Înainte de a deveni cunoscut, Pavel Bartoș a lucrat ca zidar, iar în același timp mergea și la școală. „Tatal meu a murit când eu aveam șaisprezece ani și dintr-odata, a trebuit să devin și mai responsabil. A trebuit să mă angajez. Noi fiind patru copii, mama a ajuns casnică și trebuia să lucrez eu. Ziua eram la școală și seara mergeam să fac zidarie, că ce-aș fi putut face?”, a spus Pavel Bartoș.

Tot în copilărie, Pavel și-a descoperit și pasiunea pentru teatru, pe care a transformat-o, ani mai târziu, în meserie. “Cred că pasiunea mi-am descoperit-o pe la 15-16 ani, când am început să conștientizez, de fapt, ce-i cu mine, ce pot să fac și cam care este drumul pe care vreau să-l urmez.Și, bineînțeles, adoram spectacolele de la Miercurea Ciuc (eu fiind de acolo) care veneau o dată la o luna, două sau chiar trei luni, veneau destul de rar spectacole în limba română, iar când veneau, cred că dacă erau în trei reprezentații, le vedeam pe toate”, declara prezentatorul.

Pavel Bartoș se trage dintr-un neam aparte

La 46 de ani, Pavel se poate declara un bărbat norocos, având o carieră de succes, dar și o familie minunată. Actorul este căsătorit cu Anca Bartoș din 2003 și au împreună două fetițe minunate. La un moment dat, Pavel a recunoscut că face parte dintr-o familie mai diferită, cu neamuri speciale. „Undeva, cândva, din partea tatălui, străbunicul meu a fost ungur. Bunicul meu s-a căsătorit cu o româncă. Tatăl meu, care era jumătate ungur, jumăte român, s-a căsătorit cu o românca. Eu, care sunt un sfert ungur, 75% român m-am căsătorit cu o românca. Procentajele le calculaţi voi. Oricum, sunt mândru de obârsiile mele, indiferent de procentaj. Datorită acestor „rădăcini”, mi-a facut mare placere să joc în limba maghiară la Teatrul Maghiar din Timișoara, dar și pe scena Teatrului Odeon, în piesa „Pyramus and Thisbe 4 you””, spunea Pavel.

În urmă cu cinci ani, colegul lui Smiley și-a pierdut mama, fiind bolnavă de multă vreme. „Îmi aduc și acum aminte de masa din mijlocul sufrageriei în jurul căreia fugeam și biata mama care încerca să mă prindă. La ea era… cum să zic eu? Ea se descărca, pur și simplu„, spunea emotionat Bartos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: