Redactia.ro
Home » Știri » Pavel Bartoș, fără soția lui de ziua de naștere. Cu ce femeie celebră a sărbătorit

Pavel Bartoș, fără soția lui de ziua de naștere. Cu ce femeie celebră a sărbătorit

GALERIE FOTO (4)

Pavel Bartoș a împlinit 46 de ani. Prezentatorul TV al emisiunilor „Vocea României” și „Românii au talent”, de la PRO TV și actor la Teatrul Odeon, își serbează ziua de naștere astăzi, 20 ianuarie. 

 

Cu ce femeie celebră a sărbătorit

Pavel Bartoș își serbează ziua de naștere departe de casă. Prezentatorul TV își aniversează ziua de naștere peste hotare, la filmările unui nou proiect. Îndrăgitul prezentator nu este aproape de soția și de familia lui, dar a sărbătorit alături de o femeie celebră din România. Actorul o are alături pe frumoasa Dana Rogoz, dar și pe alți colegi de breaslă.

Pavel Bartoș este plecat peste hotare pentru filmarea unui nou proiect, tocmai în Slovacia, munții Tatra.

„Pur și simplu mă bucur de ce mi se întâmplă! Îmi fac meseria, ceea ce în aste vremuri pare un miracol, dar asta fac! Sunt un fericit”, a scris actorul în dreptul unor imagini în care apare echipa cu care lucrează, dar și Dana Rogoz, partenera lui din film.

Actoul filmează la acest proiect încă din iarna anului trecut, iar acum s-a reîntors la fimări. Mai mult, Pavel Bartoș va apărea din nou pe ecrane din 5 februarie, la PRO TV, atunci când începe sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent”, cu Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu în rol de jurați.

Dana Rogoz a plecat în Slovacia cu fiica ei

Dana Rogoz face parte din echipa lungmetrajului străin la care ia parte și Pavel Bartoș. Actrița a hotărât să nu stea departe de fiica ei, Lia, în vârstă de 8 luni, motiv pentru care a plecat în Slovacia. Soțul Danei Rogoz, regizorul Radu Dragomir, a rămas acasă alături de Vlad, băiețelul lor.

Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străin, în care joc unul dintre rolurile principale. Și pentru că încă o alăptez pe Lia, am ales să călătorim împreună„, anunța Dana Rogoz în decembrie, anul trecut.

Vedeta a repetat experiența și de data aceasta, tot alături de fiica ei.

„Gata! Plecăm în Slovacia, pentru continuarea filmărilor pentru lungmetraj. Vom sta acolo aproape o lună! De data aceasta nu a mai plâns Vlad la despărțire, am plâns eu. Să ne țineti pumnii!”, a scris Dana Rogoz pe Facebook, pe 18 ianuarie.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: