Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce se ocupă Victor Ponta de când a renunțat la politică. Câștigă mai mulți bani acum

Cu ce se ocupă Victor Ponta de când a renunțat la politică. Câștigă mai mulți bani acum

Victor Ponta

De când a renunțat la viața de politician, Victor Ponta pare un om mai împlinit. Cel puțin, din punct de vedere financiar, el spune că are venituri mai mari decât atunci când era parlamentar. Acum, fostul premier lucrează în mediul privat, peste hotare.

Cu ce se ocupă Victor Ponta de când a renunțat la politică. Câștigă mai mulți bani acum

Victor Ponta a făcut o schimbare cu viața lui de când a renunțat la cariera de politician. El lucrează acum în mediul privat, în afară, și spune că are un venit mai mare decât atunci când era președintele Pro România, potrivit playtech.ro

„Nu m-am născut politician, nu intenţionez să mor politician. Lucrez în afara ţării. Muncesc în viaţa privată şi îmi e bine. Am venituri ceva mai mari faţă de perioada în care eram parlamentar.Sunt mulţi oameni care mi-au spus, de-a lungul timpului. Hai să lucrezi cu noi! Nu am voie, sunt parlamentar, sunt în incompatibilitate. Acum mi-au zis că am voie”, a declarat Victor Ponta la TVR.

Pe vremea când lucra în politică, Victor Ponta a spus despre soția lui că are venituri mai mari decât ale lui.

”Până anul trecut, Daciana câștiga mai mult ca mine, salariul de europarlamentar era de 6000 de euro. Eu acum câștig foarte bine, ca deputat 12.000 de lei.Dar am și celelalte lucruri telefonul, mașina. Nu suntem o familie care să murim de foame în niciun caz. Avem un nivel de viață peste media din România.”, declara Ponta.

De ce a renunțat Victor Ponta la politică

Victor Ponta anunța retragerea din lumea politică, în urma rezultatului alegerilor parlamentare, când partidul său, Pro România, nu a obținut scorul necesar pentru a intra în Parlament.

Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, scrie Victor Ponta pe Facebook, mulțumindu-le tuturor celor care i-au fost alături „în acest proiect”.

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți!  NEVER GIVE UP!” – a scris Victor Ponta, fără a da alte detalii.

Victor Ponta are o fiică înfiată

În emisiunea lui Denise Rifai, Victor Ponta a precizat că are o fiică înfiată, pe nume Maria. În momentul emisiunii, a refuzat să ofere mai multe detalii despre subiect, dar mai apoi, Denise Rifai l-a clarificat pe rețelele de socializare.

„Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile legate de raspunsul sau referitor la faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii pana acum. Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! ❤️ ”, a dezvaluit jurnalista Denise Rifai, pe contul ei de socializare

Ulterior, și soția sa Daciana, a publicat prima imagine cu cea mică.

Image result for fiica de sase ani a lui victor ponta

”Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil.Ne bucurăm din nou de inocenta copilăriei și mai prelungim puțin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi. Vă mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alături de noi”, a scris Daciana Sârbu pe contul ei de Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: