Redactia.ro
Home » TV » Prima imagine cu Maria, al treilea copil al lui Victor Ponta. Fetița este adoptată și are șase ani

Prima imagine cu Maria, al treilea copil al lui Victor Ponta. Fetița este adoptată și are șase ani

A apărut prima imagine cu cel de-al treilea copil al fostului premier, Victor Ponta, despre care el a preferat să nu dea detalii în emisiunea jurnalistei Denise Rifai, ”40 de întrebări”. Este vorba despre o fetiță pe nume Maria, care are șase ani, iar anul acesta a mărit numărul membrilor familiei Ponta.

Prima imagine cu Maria, al treilea copil al lui Victor Ponta

Maria este cel de-al treilea copil al lui Victor Ponta, despre care fostul premier a evitat să ofere detalii în emisiunea jurnalistei Denise Rifai, ”40 de întrebări”. Fetița este adoptată și are șase ani. Pentru că soțul ei a evitat să vorbească despre acest subiect, Daciana Sârbu a postat pe contul său de Instagram prima imagine cu micuța lor, Maria, informează Click.ro

În fotografie, Maria este ținută în brațe de sora sa mai mare, Irina Ponta, în vârstă de 12 ani. În aceeași fotografie, Maria, al treilea copil al lui Victor Ponta, ține în mână câteva baloane și pare extrem de fericită. Momentul a fost surprins, cel mai probabil, în cadrul unei petreceri de zi de naștere, conform decorului din imagine.

Daciana Sârbu a explicat, de altfel, postarea sa cu fetița ei, Maria, și a liderului Pro România. Soția lui Ponta a dezvăluit că Maria face parte din familia lor din acest an și că vor să îi protejeze identitatea.

”Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil.Ne bucurăm din nou de inocenta copilăriei și mai prelungim puțin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi. Vă mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alături de noi”, a scris Daciana Sârbu pe contul ei de Instagram.

maria si irina ponta

Sursa: Instagram

Victor Ponta, despre al treilea copil, în emisiunea ”40 de întrebări”

Fostul premier a uimit, marți seară, în cadrul unui interviu, de la Kanal D, în emisiunea ”40 de întrebări”. Jurnalista Denise Rifai l-a întrebat despre un lucru necunoscut publicului, până în prezent, cel de al treilea copil. Victor Ponta a evitat să dezvolte subiectul, dar a stârnit multe semne de întrebare. Ulterior difuzării emisiunii, Denise Rifai a revenit cu o explicație pe contul ei de Facebook.

Victor Ponta, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai” - Stirile Kanal D

Denise Rifai a transmis telespectatorilor că a convenit cu Victor Ponta, ca după emisiune, ea să fie cea care va clarifica întrebarea misterioasă. Denise Rifai a precizat că fostul premier s-a referit la fetița lui înfiată, Maria, și care are șase ani. Totodată, jurnalista a scris că Maria a fost un copil dorit de familia Ponta.

„Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile legate de raspunsul sau referitor la faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii pana acum. Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! ❤️ ”, a dezvaluit jurnalista Denise Rifai, pe contul ei de socializare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: