Redactia.ro
Home » Știri » Câți copii are,de fapt, Victor Ponta? Declarațiile incendiare ale fostului premier al României

Câți copii are,de fapt, Victor Ponta? Declarațiile incendiare ale fostului premier al României

Câți copii are, de fapt, Victor Ponta? Victor Ponta a răspuns la cele 40 de întrebări ale jurnalistei Denis Rifai. Pe parcursul emisiunii, fostul premier al României a făcut numeroase declarații despre viața sa politică dar și despre viața personală. Cu toate că nu a precizat clar, Victor Ponta a spus că are trei copii, 1 băiat și două fete fără să ofere mai multe detalii.

Câți copii are, de fapt, Victor Ponta? Declarațiile incendiare ale fostului premier al României

Câți copii are, de fapt, Victor Ponta?  Victor Ponta este o personalitate extrem de cunoscută în sistemul politic din România, acesta deținând în decursurl anilor mai multe funcții importante. Au fost perioada în care a câștigat simpatia publicului, dar și momente critice care l-au determinat să ia decizii radicale și extrem de serioase. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, difuzată pe Kanald, Victor Ponta a răspuns fără reținere la întrebările jurnalistei. Politicianul a oferit detalii incendiare despre viața sa personală, cum ar fi, de ce și-a ales ca nași de cununie și de botez pentru copiii săi, personalități din lumea politică, dar și ce salariu lunar primește.

Mai mult, Ponta a vorbit deschis și despre relația cu soția sa, Daciana Sârbu. “Ne-am luptat o perioada cu tatal ei. Sunt un om norocos pentru ca ambele femei din viata mea sunt doua femei absolut perfecte. Eu nu merit acest noroc, de aceea nu prea am vorbit despre asta,” a spus politicianul.

La un moment dat, Victor Ponta a spus ca are trei copii, un baiat și două fete. De Andrei, fiul din prima casătorie și de Irina Ponta, fiica pe care o are împreuna cu Daciana, toată lumea știe, dar de cea de-a treia fetiță, politicianul nu a vrut sa ofere mai multe detalii. “Nu comentez. Cele mai multe informații le poate oferi Daciana. Dar da, este fetița”, a declarat Victor Ponta.

Victor și Daciana Ponta au adoptat o fetiță!

Conform jurnalistei Denise Rifai, Victor și Daciana au înfiat o fetită, pe nume Maria. ”Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, fostul premier Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile cu privire la marturisirea pe care a facut-o in aceasta seara, legat de faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii, pana acum.

Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! Asa vesti frumoase sa tot auzim!”, a povestit Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: