Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu Daciana Sârbu după ce a înfiat o fetiță! Anunțul a fost făcut de soțul ei, Victor Ponta

Primele imagini cu Daciana Sârbu după ce a înfiat o fetiță! Anunțul a fost făcut de soțul ei, Victor Ponta

GALERIE FOTO (4) Daciana Sârbu a înfiat o fetiță! Anunțul a fost făcut de soțul ei, Victor Ponta

Recent s-a aflat că soții Ponta au înfiat un copil, iar acum au apărut primele imagini cu Daciana Sârbu după aflarea acestei vești. 

Primele imagini cu Daciana Sârbu după ce a înfiat o fetiță

După ce Victor Ponta a dezvăluit în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” că el împreună cu soția lui vor înfia o fetiță, Daciana Sârbu a fost surprinsă de paparazzi de la wowbiz.ro. Acestea au fost primele imagini cu soția lui Victor Ponta de la fericitul anunț.

Daciana Sârbu a fost surprinsă într-o farmacie. Îmbrăcată sport, într-o bluză cu mânecă scurtă, deși suntem în plină iarnă, însă cu o vestă albă superbă, Daciana s-a oprit la farmacie în drumul său spre casă. Nu a petrecut mult timp acolo, pentru că a știut exact ce are de luat, și-a mai aruncat puțin cu privirea peste alte produse în timp ce aștepta să plătească, iar apoi a plecat în grabă din farmacie, cel mai probabil se grăbea să ajungă la fetele ei.

Primele imagini cu Daciana Sârbu după ce a înfiat o fetiță! Anunțul a fost făcut de soțul ei, Victor Ponta

Primele imagini cu Daciana Sârbu după ce a înfiat o fetiță! Imediat după ce s-a aflat că soții Ponta au înfiat un copil, Daciana a fost cea care a postat prima imagine cu fetița și un mesaj în care explica totul.

“Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos si neasteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie in care mai vine un copil.

Ne bucuram din nou de inocenta copilariei si mai prelungim putin binecuvantarea de a avea un copil mic alaturi de noi. Va multumim tuturor celor care veti intelege ca nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru ca vrem sa o protejam pe Maria si sa o ajutam sa ajunga la un echilibru in noua ei viata alaturi de noi”, este mesajul postat de Daciana, după ce s-a aflat că ea şi Victor Ponta au înfiat o fetiţă.

Primele imagini cu Daciana Sârbu după ce a înfiat o fetiță! Anunțul a fost făcut de soțul ei, Victor Ponta

Primul Crăciun alături de Maria, fetița înfiată

Daciana Sârbu și Victor Ponta au o fetiță, Irina de 12 ani, și acum au devenit părinții Mariei. Au fost primele sărbători în formulă de patru, iar Daciana a marcat acest eveniment printr-o poză postată pe pagina ei de Instagram în care apare toată familia lângă bradul de Crăciun.

Maria, zâmbitoare, îmbrăcată într-o rochiță roșie, stă în brațele mamei sale, în timp ce Irina și Victor Ponta sunt în spatele ei.

Primele imagini cu Daciana Sârbu după ce a înfiat o fetiță! Anunțul a fost făcut de soțul ei, Victor Ponta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: